Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 august 2021. Zodiile de aer se simt abandonate

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 august 2021: zodiile de aer au senzația că sunt abandonate de cei din jur.
08.08.2021 | 12:29
Horoscop karmic pentru saptamana 915 august 2021 Zodiile de aer se simt abandonate
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 9-15 august 2021, zodiile de aer se vor simți ceva mai singure și mai neajutorate. Lucrurile devin destul de negativiste în mintea lor, iar astrele le îndeamnă să privească situațiile prin care trec dintr-o altă perspectivă.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au tot felul de trăiri contradictorii, de senzații ciudate. Unele zodii vor fi cuprinse de melancolie, precum Gemenii și Balanțele, în timp ce Vărsătorii se vor simți dați la o parte de persoanele la care țin foarte mult.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă de reașezare sufletească pentru majoritatea zodiilor, însă cel mai acut vor simți acest lucru nativii de aer.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 august 2021

Pentru zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) săptămâna vine cu revelații pe plan spiritual. Taurii trebuie să accepte anumite greșeli pe care le fac în raport cu apropiații și să își ceară scuze pentru ele.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pornesc într-un soi de călătorie inițiatică în urma căreia vor învăța care sunt lucrurile cu adevărat fundamentale din viața lor.

Capricornii sunt puși pe treabă, însă trebuie să definitiveze anumite planuri pe ultima sută de metri. Cei care au amânat anumite decizii nu se mai pot fofila la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) prind mai mult curaj în a-și lua viața în piept. Își vor asuma noi riscuri, iar unele precum Săgetătorii și Berbecii vor avea numai de câștigat.

Peștii se pun în situații incomode

Planurile de viitor se vor schimba și în cazul Leilor. Leii primesc anumite lovituri de la soartă în perioada cuprinsă între 9 și 15 august, fapt pentru care au de reinterpretat anumite acțiuni ori evenimente prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor sta prost la capitolul răbdare. Racii vor acționa mai mult. Vor deveni mai convingători în expunerea propriilor idei.

Scorpionii se vor lovi de multe refuzuri. Sunt nevoiți să recunoască și ei, la fel ca Taurii, anumite erori pe care le-au comis.

Peștii se pun în tot felul de situații stânjenitoare fără să îi oblige nimeni. Uneori este bine să stai deoparte atunci când fapta ta bună poate să încurce mai mult decât să ajute. Peștii trebuie să ia lecții de la Săgetători, în sensul de debarasare de problemele celorlalți și de focusare pe propria lor existență mai mult.

 

ADVERTISEMENT