Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. Una din cele mai grele perioade din an pentru toate zodiile!

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023: vin 7 zile foarte dificile pentru 10 și din cele 12 semne zodiacale. Cine e ferit de probleme?
08.01.2023 | 14:29
Horoscop karmic pentru saptamana 915 ianuarie 2023 Una din cele mai grele perioade din an pentru toate zodiile
Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023. Foto: astrojyotish.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023 nu vine cu lucruri pozitive. Este una din cele mai dificile săptămâni ale întregului an, în special din punct de vedere emoțional.

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 ianuarie 2023

Pe fondul ieșirii lui Marte din mișcarea retrogradă, ne apropiem și de ieșirea lui Mercur din aceeași fază retrogradă, iar ultimele zile cu aceste planete cu puternic impact în astrologie se vor resimți la nivelul fiecărei persoane. Abia din 19 ianuarie încolo vom simți mai mult echilibru, mai multă armonie.

ADVERTISEMENT

Începem cu zodiile de foc și cele de apă (foc: Berbec, Leu, Săgetător; apă: Rac, Scorpion, Pești). Cele 6 zodii vor fi în săptămâna care vine pe o karmă de agresivitate.

Din cauza sensibilității accentuate lăsate ”moștenire” de Luna Plină din Rac care a avut loc pe 6 ianuarie, aceste zodii vor ține mereu garda sus, pregătite pentru conflict, chiar și acolo unde nu există motive.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă cu multe bătăi de cap, una foarte ciudată în care mai toate semnele zodiacale, de altfel, vor fi nevoite să lupte pentru a-și păstra echilibrul emoțional.

Capricornii pot pierde proiecte de anvergură din cauza ignoranței lor

Berbecii dau de greutăți la muncă, Săgetătorii au temeri tot mai mari pentru cineva din familie, iar Leilor li se reproșează greșeli pe care nu vor să le recunoască nici opăriți!

ADVERTISEMENT

Racii au dileme cu privire la viața sentimentală, Scorpionii ajung la fundul sacului, iar Peștii sunt măcinați de regretele trecutului.

Nici zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) nu stau prea bine ca psihic. Taurii tind să exagereze cu poziția lor în societate, iar cei care nu dețin una, încep să își imagineze că sunt importanți și devin enervanți pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt puse pe investigat în legătură cu gândurile care le macină. Astrele le recomandă să aibă mare grijă de sănătatea lor, căci e în continuare o perioadă șubredă din acest punct de vedere. Karma ignoranței lovește din plin acolo unde îi doare mai tare pe Capricorni.

Pot pierde proiecte importante. Mai pe românește, dacă nu acționează nici în al 12-lea ceas, li se taie macaroana.

Zodiile de aer par singurele ceva mai ferite de necazuri, cu excepția Gemenilor. Gemenii tind să fie irascibili chiar și cu persoanele care îi ajută, acestea fiind efectele clare ale lui Mercur retrograd. Balanțele și Vărsătorii își văd de treabă. Nu se întrevăd mari evenimente pentru ei.

ADVERTISEMENT