Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020. Gemenii și Racii iau decizii importante

08.11.2020 | 15:37
Horoscop karmic pentru saptamana 915 noiembrie 2020 Gemenii si Racii iau decizii importante
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2020, Gemenii și Racii vor fi nevoiți să ia câteva decizii extrem de importante pentru liniștea sufletului lor.

Este o perioadă bună pentru cei care vor să facă investiții, pentru cei care vor să facă schimbări în casă ori vor să se redreseze din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt cele mai predispuse la schimbări, deși în cazul unora dintre ele, cum ar fi Racii, există în continuare reticențe.

Horoscop karmic 9-15 noiembrie: Racii se tem de eșec

Cea mai mare teamă a Racilor, de pildă, este că anumite compromisuri nu vor duce la nimic bun. Teama de eșec este de înțeles, având în  vedere că ultimul an nu a fost unul tocmai fructuos pentru ei, însă trebuie să conștientizeze că nu e timpul pierdut, iar acum astrele îi favorizează.

ADVERTISEMENT

Peștii au de rezolvat anumite probleme de familie, iar Scorpionii trebuie să renunțe la orgoliu căci se pot dărâma foarte multe relații apropiate.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trag concluzii pripite în săptămâna dintre 9 și 15 noiembrie, iar din cauza asta ar putea avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Gemenii s-ar putea întoarce la o iubire mai veche

Gemenii trebuie să decidă ce fel de viitor sentimental își doresc și nu este deloc exclus să revină la o fostă iubire căci își dau seama că au fost într-adevăr fericiți, iar acum le lipsește acea căldură umană.

Balanțele și Vărsătorii sunt ceva mai economi în perioada asta și este foarte bine. Trebuie să fie un pic mai chibzuiți.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au o perioadă ceva mai liniștită. Săptămâna care începe pe 9 noiembrie le va aduce multe răspunsuri pozitive la o serie de întrebări pe care le aveau în minte de la începutul anului.

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) primesc tot felul de mesaje și surprize plăcute din partea prietenilor și a membrilor familiei.

Pentru Capricorni urmează o perioadă de reinventare, o perioadă foarte bună pe plan spiritual.

 

ADVERTISEMENT