Life

Horoscop karmic pentru sfârșitul anului 2022. Ce aduc ultimele 4 luni pentru Berbeci, Gemeni și Lei?

Horoscop karmic pentru final de 2022: multe zodii vor avea de câștigat, însă unele mai au de tras chiar și în lunile ce vin.
08.09.2022 | 10:22
Horoscop karmic pentru sfarsitul anului 2022 Ce aduc ultimele 4 luni pentru Berbeci Gemeni si Lei
Horoscop karmic pentru sfârșitul anului 2022. wallpapersafari.com
ADVERTISEMENT

Ultimele 4 luni ale anului 2022 vor fi destul de pline de evenimente pentru majoritatea semnelor zodiacale. Mulți dintre nativi se vor pune în situații în premieră și vor avea mult de tras mai ales pe plan profesional.

Horoscop karmic pentru sfârșitul anului 2022

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) vor da de greu în septembrie și octombrie, ca în noiembrie și decembrie să stea ceva mai liniștite.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să refacă anumite planuri, în timp ce Vărsătorii au nevoie de scopuri noi, de țeluri cu totul diferite. De asemenea, Balanțele sunt nevoite să se ocupe mai mult de ele, căci în ultima perioadă s-au lăsat pe locul doi.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au de-a face cu oameni noi, iar unii dintre cei care apar în viețile lor nu vor fi tocmai binevoitori.
Racii scapă de o corvoadă în luna octombrie. Septembrie e o lună un pic mai dificilă pentru ei, dar una din care au multe de învățat. Cele mai bune luni din punct de vedere karmic pentru Raci sunt noiembrie și decembrie.

ADVERTISEMENT

Decembrie pare să fie luna perfectă pentru îndeplinirea multor dorințe și pentru Scorpioni și Pești. Nativii de apă vor reuși să câștige niște bunuri de valoare.

Zodiile de foc rup legăturile toxice

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) rup anumite legături toxice. Vor fi ceva mai atenți la destăinuirile pe care le fac și mai ales cui le vor face.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt cei mai câștigați karmic. Viața îi recompensează pentru lucrurile frumoase pe care le-au făcut. De asemenea, Leii și Săgetătorii pot face achiziții importante. Noiembrie e luna perfectă pentru cumpărături.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un sfârșit de an cu suișuri și coborâșuri. Taurii stau bine la toate capitolele din noiembrie încolo. Septembrie și octombrie sunt două luni cu multe lucruri de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Fecioarele vor încheia anul în glorie. Septembrie vine cu provocări din punct de vedere financiar. Sunt nevoite să strângă nițel cureaua. Apoi, Capricornii nu vor respira ușurați nici măcar în luna cadourilor. Următoarele patru luni sunt grele pentru ei. Abia din februarie 2023 se stabilizează.

ADVERTISEMENT