Life

Horoscop karmic pentru toată luna decembrie 2020. Fecioarele și Capricornii au ultimul cuvânt

28.11.2020 | 10:20
Horoscop karmic pentru toata luna decembrie 2020 Fecioarele si Capricornii au ultimul cuvant
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, pentru întreaga lună decembrie 2020, Fecioarele și Capricornii vor fi în centrul atenției deoarece cuvântul lor, mai ales rostit public, va cântări enorm.

În ultima lună a acestui an se vor întâmpla o serie de lucruri importante pentru sufletul fiecărei zodii. Unele vor afla că au trăit într-o minciună, iar despărțirea de persoana iubită trebuie privită chiar ca o binecuvântare, în timp ce altele își vor face relații și alianțe noi.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) vor intra într-o perioadă ceva mai spirituală a vieții lor. Vor aprofunda mai mult chestiunile legate de religie și se vor raporta cu alți ochi la oamenii din jurul lor.

Horoscop karmic pentru luna decembrie 2020

Împinși spre credință de intrarea lui Mercur în Săgetător, zodiile de foc vor fi mai săritoare, mai bune cu cei din jur și mai empatice.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Fecioară, Taur, Capricorn) au în față o lună în care vor munci foarte mult și se vor preocupa și ele, dincolo de partea materială a vieții, de chestiuni spirituale.

Fecioarele și Capricornii care dețin funcții de conducere sau a căror notorietate este una destul de mare vor fi vedetele lunii, căci cuvintele lor se vor viraliza foarte repede și s-ar putea chiar să producă mișcări importante în rândul maselor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă, decizii tranșante privind viața amoroasă

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt încurajate să fie ceva mai atente la cheltuieliel pe care le fac întrucât decembrie 2020 nu va fi luna cea mai potrivită pentru investiții.

Ba chiar astrele le recomandă să se mulțumească cu ceea ce au și să conserve mai mult toate lucrurile pe care le-au dobândit în acest an, multe, puține, așa cum sunt.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Pești, Scorpion și Rac) trebuie să ia decizii cu privire la situația lor sentimentală. Chiar din prima zi a lunii decembrie vor fi puși în încurcătură, căci vor descoperi adevărul despre partenerul lor.

 

ADVERTISEMENT