Life

Horoscop Karmic pentru vara lui 2020! Provocări dificile pentru zodiile de apă

26.05.2020 | 16:30
Horoscop Karmic pentru vara lui 2020! Provocări dificile pentru zodiile de apă
FANATIK îți aduce horoscopul karmic al verii. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Vara se apropie cu pași repezi și știm că ești nerăbdător să afli ce provocări te așteaptă, așa că îți propunem să aruncăm împreună o privire asupra horoscopului karmic. Se anunță o perioadă plină de schimbări, în special în ceea ce privește viața sentimentală.

Relația cu persoana iubită devine din ce în ce mai tensionată, așa că trebuie să iei măsuri. Nu de alta, dar riști să ai parte de o despărțire dureroasă.

ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic pentru vara lui 2020. Ce surprize te așteaptă

Din păcate, nici viața profesională nu trece prin cele mai bune momente, mai ales dacă ne referim la a doua jumătate a verii, când gândurile tale se îndreaptă spre o binemeritată vacanță. Sfatul nostru este să rezolvi mai întâi proiectele rămase restante.

Nu te lenevi tocmai acum, când ai nevoie să le demonstrezi tuturor cât ești de capabil. Până la urmă, vacanțele mai pot aștepta puțin. Unde mai pui că pandemia nu pare să treacă prea curând?

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă

Pentru Raci dragostea va rămâne un capitol incert odată cu încheierea ultimelor relații. Nu de alta, dar simțeau că partenerul de viață le încalcă libertatea și nu reușește să îi înțeleagă. De surprize neplăcute vor avea parte și Scorpionii, pe care îi așteaptă examene dificile, mai ales la capitolul fidelitate.

Astfel, relațiile lor amoroase vor trece prin transformări bruște, iar aceștia s-ar putea trezi singuri. Pe de altă parte, cine le-a spus Peștilor că sunt cei mai sensibili, bine au grăit. Doar că în această vară, Peștii emotivi dispar ca prin minune și, când vine vorba de înfruntat situații complicate, devin prompți și mai încrezători în forțele proprii.

Zodiile de aer

Gemenii vor simți nevoia unui moment de respiro, însă mai întâi vor avea parte de o sarcină dificilă. Trebuie să facă pace cu ei înșiși. În ceea ce privește Balanțele și Vărsătorii, se vor bucura de atenția tuturor celor din jurul lor, datorită carismei de care vor da dovadă.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc

Berbecii devin din ce în ce mai chibzuiți în vara aceasta și îi vor molipsi pe toți cei din jur să facă la fel. Leii și Săgetătorii sunt extrem de fericiți. Dragostea bate la ușă, trebuie doar să îi dea voie să intre. Cât despre bani, ei bine, îi așteaptă o surpriză.

Zodiile de pământ

Taurii și Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. Cheia este o atitudine mult mai cumpătată. Pentru Fecioare se anunță o vară plină de momente frumoase și revederi cu persoane din trecut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri