Life

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Următoarele 10 zile, decisive pentru Raci și Balanțe

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Urmează 10 zile de vindecare karmică pentru majoritatea semnelor zodiacale.
10.05.2023 | 13:00
Horoscop karmic realizat de Camelia Patrascanu Urmatoarele 10 zile decisive pentru Raci si Balante
Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu pentru următoarele 10 zile. Vin momente de vindecare karmică, niște clipe absolut fermecătoare, aduse de conjuncția dintre Venus și Saturn. Iată previziunile făcute de Camelia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru FANATIK!

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu: Ce aduce conjuncția Venus-Saturn

Saturn e în Pești și aduce la suprafață lucruri din trecut pentru a fi înțeles și vindecate. Între 10 și 20 mai, Venus este aducător de blândețe. Toate temele supărătoare, unde nu am apucat să spunem lucrurile pe care ni le-am dorit, lucrurile sensibile și dureroase sau separări în care nu am spus tot ce simțeam ies la iveală acum. Ele echilibrează karmic, închid un cerc pe unde supura emoția și pierdeam energia.

ADVERTISEMENT

Vedem mai detașat, mai seren, anumite relații sensibile, nu neapărat rele, ci care ne-au tulburat. Fiecare are propriile lui momente, o discuție cu unul din părinți sau cu cineva apropiat. Pe de altă parte, Venus în Rac ne atrag atenția asupra faptului că vârstnicii vor avea un rol important în viața noastră. De asemenea, revalorificăm lucruri de familie.

Berbecii au acest aspect foarte delicat în care pot primi sfaturi de la o persoană înțeleaptă în legătură cu un moment complicat din viața lor sau din viața alor lor. Un protector din umbră îi poate sprijini material. Se pot trezi cu o parte dintr-o moștenire, cu un gest binevoitor. Descoperă, în arhive vechi, un act important sau obiecte valoroase.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt îndrumați de o persoană în vârstă

Pentru Tauri, e un aspect care aduce înțelegere din partea unui prieten. Un observator extern îi ajută să își înțeleagă și deschidă inima. Pot fi discuții, mai ales despre adolescență. Se întâlnesc cu cineva din adolescență care le prezintă în altă cheie ceea ce au văzut ei. Nu înseamnă că ce au crezut ei este greșit, ci lucrurile sunt mai complexe.

Pentru Gemeni, aspectele bune indică un protector mai ales în zona profesională. Pot primi sfaturi bune, îndrumări bune de la o persoană în vârstă. Unii Gemeni pot discuta despre sprijin și se reactivează situații în care n-au primit acest sprijin de la cei dragi. Împărtășesc cu familia din intențiile lor. Au nevoie de susținere. Pot colabora cu cineva din casă. Poate fi o consultare sau mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Racii au acest aspect Saturn-Venus foarte înțelept. Au blândețe și înțelepciune. Pot face ordine sau lumină în viața cuiva. Pot fi persoane tinere în pragul unor mari alegeri. Racii pot veni cu puterea lor de a diagnostica anumite situații. Rezolvă lucruri în familie, discutând cu alte persoane, nu neapărat cu rudele.

Pentru Lei, sentimentele sunt frumoase: vorbim de multă nostalgie. Sunt întâlniri sau discuții care evocă pasaje importante din trecut. Vor avea blândețea pe care n-au avut-o. Inima, sufletul Leilor e foarte emoțională în acest moment la situații și probleme mai ales cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic: Fecioarele încurajează pe cineva

Fecioarele pot simți nevoia să laude pe cineva, să aprecieze pe cineva. Vindecarea karmică e dată de disponibilitatea lor de a da dovadă de înțelepciune în relațiile în care simt că persoanele au nevoie de susținere și încurajare, nu de critici. Ele se pricep foarte bine la critici, însă, uneori, unele persoane, pentru a se mobiliza, au nevoie să li se spună și care sunt atuurile lor.

Balanțele își repară niște atitudini de autoritarism la muncă sau în ceea ce privește munca. Sunt dispuse să înțeleagă ce a simțit celălalt, dacă au împărțit sarcinile și pedepsele cu dreptate, dacă au fost corecte. Pot aduce multă reparație, multă blândețe. De asemenea, pot avea mai multă înțelegere pentru persoanele de la muncă.

Pentru Scorpioni, blândețea e adusă de deschiderea inimii lor în fața unor situații care se pot repeta. Pot împărtăși din experiența lor. Sunt întâlniri și drumuri pe care le pot face. Vor, pe bune, noi aranjamente, în altă cheie, care sunt mai bune față de cele din trecut.

Săgetătorii au o vindecare legată de avere, bani, bunuri. Poate nu sunt recompensați material pentru ceva. Pot discuta, cumva, despre niște drepturi materiale și financiare, despre un mod mai armonios legat de bunuri, despre locul lor în cămin, cu cine împart spațiul. Sunt teme mai fierbinți, abordate și altădată, dar nu s-a ajuns la o concluzie.

Peștii sunt mai înțelepți în plan afectiv

Pentru Capricorni, este o rememorare a unor momente din tinerețe, adolescență, un stil pe care îl aveau și de care le este dor. Se întâlnesc cu un prieten vechi. Cineva le povestește despre cineva. Cumva, se reactivează în ei un spirit juvenil pe care îl aveau. Unii pot reveni la o ocupație din tinerețe care îi fac să se simtă într-un anumit fel. Se vindecă după o perioadă în care au făcut lucrurile pentru că trebuia, pentru că au fost obligați de circumstanțe.

Pentru Vărsători, acest aspect nostalgic e legat de relațiile de lucru, persoanele importante cu care au colaborat. Ei își recunosc niște atitudini neprofesioniste sau nu prea colegiale. Pot repara aceste comportamente. Acum vor reacționa mult mai bine. Pot repara multe atitudini mai ales legate de lucru, de muncă, de relațiile profesionale.

Peștii au un aspect Venus-Saturn de înțelepciune afectivă. Venus e prezent în zona iubirii și a tentațiilor, a libertății de expresie, dar Saturn le dă înțelepciune: să fie mai realiști, mai pătrunzători în a înțelege contextul în care se produc niște lucruri. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi descoperite și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT