Life

Horoscop karmic de Revelion. Cele trei zodii care încheie anul cu brio

Horoscop karmic de Revelion: Trei zodii vor încheia anul cu brio! Noaptea dintre ani vine cu surprize uriașe și cu tot felul de revelații pentru mulți nativi.
29.12.2021 | 10:35
Horoscop karmic de Revelion Cele trei zodii care incheie anul cu brio
ADVERTISEMENT

Horoscopul karmic de Revelion anunță rezolvarea unor probleme interioare. Unele conflicte pe care le poartă zodiile în suflet ar putea deveni istorie, lăsate în urmă definitiv.

Noaptea dintre 31 ianuarie 2021 și 1 ianuarie 2022 aduce speranță, ambiție și fericire în viețile mai multor semne zodiacale. Trei dintre cele 12 semne ale horoscopului european vor trăi totul la cote maxime și vor încheia anul pe plus.

ADVERTISEMENT

Revelionul poate fi unul neplăcut pentru cei care nu au reușit să renunțe la karma de atașament. Persoanele care au dezvoltat anumite dependențe, față de persoane, situați ori lucruri materiale vor avea un sfârșit de an complicat.

Horoscop karmic pentru Revelion

Cele trei zodii pentru care Revelionul va fi minunat sunt Fecioara, Săgetătorul și Capricornul.

Fecioarele reușesc să vadă lucrurile bune care li s-au întâmplat în 2021. Tot ce e rău va rămâne undeva în spate, iar ce este bun se va construi chiar din prima zi a noului an.

ADVERTISEMENT

Totul va căpăta alt sens pentru nativii de pământ, căci sunt determinați să încerce lucruri noi, să gândească mai așezat, să nu se mai arunce în gura lupului dacă miza nu e una mare.

Și Săgetătorii se bucură de un sfârșit de an plin de bucurii. Vor petrece Revelionul alături de persoane cu care se simt bine. Revederea cu anumiți prieteni îi va face să petreacă până în zori.

ADVERTISEMENT

Cât despre Capricorni, aceștia sunt dispuși să lase trecutul în urmă. Își vor promite că se vor concentra doar pe aspectele pozitive din viața lor.

Cum va fi Revelionul din punct de vedere karmic pentru restul zodiilor? Ei bine, Berbecii vor petrece toată noaptea și vor fi destul de ignoranți la avertismentele astrelor. Karma de ignoranță le poate strica petrecerea. Nu trebuie să arate nepăsare față de cei din jur, chiar dacă totul e perfect în viața lor.

ADVERTISEMENT

Gemenii scapă de karma de agresivitate

Taurii fac eforturi mari să rămână treji în noaptea dintre ani, asta pentru că pe 31 decembrie îi va lovi o oboseală greu de gestionat. Munca pe care au depus până acum și consumul de energie pe tot felul de probleme, cele mai multe imaginare, își vor pune amprenta asupra lor chiar în ultima zi a anului.

Gemenii scapă de karma de agresivitate și devin mai toleranți, mai buni, mai glumeți, mai săritori. Racii pățesc același lucru, cu diferența că își ajută și partenerul să își rezolve problemele karmice.

Leii sunt dispuși să ierte tot ce pot, pentru că nu vor să intre în noul an certați cu cei din jur. Balanțele sunt încă pe karma de atașament posesiv, dar cineva le va deschide ochii în noaptea dintre ani și îi va vindeca sufletește.

Scorpionii și Vărsătorii sunt din nou visători. Am putea spune chiar ignoranți. Și în cazul lor este valabil avertismentul pe care îl primesc Berbecii. Faptul că se simt bine nu trebuie să îi transformi în niște insensibili la problemele celor din jur.

Peștii au un final de an nu tocmai roz. Găsesc în cele din urmă resursele necesare pentru a se ridica de jos, căci nu e nici prima, nici ultima oară când trec prin astfel de zbuciumări interioare.

 

ADVERTISEMENT