Life

Horoscop karmic de Crăciun, pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021. Pentru 4 zodii se întoarce roata de sărbători

Horoscop karmic de Crăciun, pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021: Vărsătorii au ocazia să iasă în evidență cu talentele lor ascunse. Este o perioadă bună pentru multe zodii.
19.12.2021 | 10:36
Horoscop karmic de Craciun pentru saptamana 2026 decembrie 2021 Pentru 4 zodii se intoarce roata de sarbatori
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021, nativii de aer fac tot posibilul să iasă în evidență, să demonstreze cine sunt și ce pot cu adevărat.

În săptămâna cuprinsă între 20 și 26 decembrie 2021, mai multe zodii fac ultimele pregătiri pentru Crăciun. Cele care au fost leneșe se vor zbate la începutul săptămânii să prindă ofertele care mai sunt valabile în magazine.

ADVERTISEMENT

Este o săptămână a întâlnirilor karmice, a regăsirii sinelui și a recunoașterii unor greșeli făcute față de cei din jur.

Horoscop karmic de Crăciun 2021, pentru săptămâna 20-26 decembrie

Nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au șansa să iasă din anonimat. În special Gemenii și Vărsătorii vor ieși în față cu lucrurile la care sunt pricepuți.

ADVERTISEMENT

Renunță la modestie și le demonstrează celor din jur de ce sunt capabili. Gemenii fac multe cadouri pentru persoanele dragi, surprinzându-le. Cât despre Balanțe, pentru ele este o perioadă de liniște și de petrecut cu familia.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână decisivă din multe puncte de vedere. Taurii se dumiresc cu privire la viitorul lor profesional, în timp ce Capricornii iau decizii care îi implică pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioarele stau mai mult de vorbă cu ele însele și hotărăsc să urmeze un nou drum în viața lor. Au capacitatea de a-și schimba singure destinul.

Zodiile de apă, în situații dificile

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se pun în tot felul de situații complicate în raport cu persoanele apropiate. Racii au rolul de mediator într-o speță destul de dureroasă din familie. Au cuvintele necesare pentru a aplana anumite conflicte.

ADVERTISEMENT

Și Scorpionii sunt excelenți mediatori. Li se solicită părerea într-o chestiune ce ține de iubire. Peștii traversează o perioadă de cumpănă din punct de vedere sentimental. Nu sunt în apele lor, iar Crăciunul poate fi unul destul de complicat, pentru că trebuie să îl petreacă lângă persoane față de care nu mai au niciun fel de sentiment.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) deslușesc anumite mistere legate de persoanele din jurul lor. Berbecii pun piciorul în prag, iar Leii lasă garda mai jos, folosindu-se de noile informații obținute pentru a avea succes la locul de muncă.

Săgetătorii văd probleme unde nu sunt și riscă să pornească anumite certuri de la nimic. E recomandat să se relaxeze mai mult.

 

ADVERTISEMENT