Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Zodiile de aer, în mijlocul polemicilor

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021: zodiile de aer vor fi în mijlocul polemicilor în perioada care vine, Trebuie să fie atenți la ce scot pe gură.
21.11.2021 | 10:45
Horoscop karmic pentru saptamana 2228 noiembrie 2021 Zodiile de aer in mijlocul polemicilor
Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Foto: cbc.ca
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, zodiile de aer se vor lovi de tot felul de situații tensionate. Lucrurile se vor complica pentru Gemeni și Balanțe, în principiu.

Săptămâna cuprinsă între 22 și 28 noiembrie, multe semne zodiacale pot fi puse în dificultate pe planul comunicării.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă a deciziilor grele pe care le au de luat în special zodiile de aer și de apă.

Horoscop karmic pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să fie foarte atente la cum comunică în următoarele 7 zile. Gemenii tind să judece greșit anumite lucruri, să se poziționeze față de anumite situații fără să aibă prea multe cunoștințe.

Balanțele pot face din țânțar armăsar supărându-i pe cei din jur. Ar fi indicat să nu se implice în problemele celorlalți.

ADVERTISEMENT

Cât despre Vărsători, pentru ei se anunță o perioadă extrem de interesantă din punct de vedere amoros. Ei sunt ceva mai feriți de probleme.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trebuie să ia decizii extrem de importante mai ales pe plan profesional. Racii sunt în așteptarea unor răspunsuri de care depinde viitorul lor apropiat.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut și să-și atenueze karma de agresivitate. Cu calm și răbdare se poate rezolva orice. Peștii sunt puși în dificultate. Au de ales între succes profesional și dragoste.

Zodiile de pământ se simt neînțelese

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt neînțelese și vor face eforturi mari ca lucrurile pe care le spun să nu fie interpretate greșit. Taurii reușesc să se supere din orice, iar asta nu e tocmai bine pentru jobul lor.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au tendința să se arunce în față cu opinii fără să se gândească la faptul că ar putea face rău cuiva. Capricornii devin ceva mai ponderați. Ei tac și fac.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână mai liniștită, lipsită de imprevizibil. Berbecii s-ar putea să plece într-o mică escapadă în weekend cu persoana iubită.

Leii se implică foarte mult în sarcinile pe care le au de dus la capăt la serviciu și sunt răsplătiți pentru dedicarea lor. Cât despre Săgetători, aceștia se ocupă de casă. Unii s-ar putea să își renoveze anumite încăperi.

ADVERTISEMENT