Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Zodiile de apă rezolvă probleme majore

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021: vin șapte zile pline de reparații, de rezolvări ale celor mai stringente probleme pentru multe zodii.
28.11.2021 | 15:25
Horoscop karmic pentru saptamana 29 noiembrie  5 decembrie 2021 Zodiile de apa rezolva probleme majore
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, cuprinde trei fenomene astrologice care își vor pune amprenta asupra tuturor.

Pe 1 decembrie, Neptun va ieși din faza retrogradă, în care s-a aflat în zodia Pești din 25 iunie. Pe 4 decembrie, avem Lună Nouă în Săgetător și o eclipsă totală de Soare, aceste două evenimente aducând lucruri bune în viețile zodiilor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au ocazia să scape de datoriile pe care le aveau. Vorbim atât despre datoriile karmice, cât și despre cele de zi cu zi, mai ales financiare.

Horoscop karmic pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Racii scapă de un anumit credit, de o povară financiară pe care o aveau de câțiva ani. Li se schimbă complet perspectivele și au numai de câștigat de acum înainte. Același lucru este valabil și pentru Scorpioni și Pești, care își asumă noi riscuri și devin din ce în ce mai concentrați asupra lucrurilor care contează cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au o săptămână a bilanțului. Cele trei zodii sunt pe karmă pozitivă. Lucrurile bune pe care le-au făcut pentru cei din jur se întorc acum asupra lor.

Divinitatea îi răsplătește pentru dedicarea de care au dat dovadă, preocupându-se de semenii lor. Berbecii încep proiecte noi și sunt foarte ambițioși, în timp ce Săgetătorii care acum sunt singuri își găsesc dragostea.

ADVERTISEMENT

Leii au noroc din punct de vedere profesional. Ideile lor cântăresc din ce în ce mai mult în ochii celorlalți.

Taurii lasă garda jos

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) schimbă strategia cu care se impun pentru a avea succes. Taurii lasă puțin garda jos, dar continuă să fie la fel de vigilenți.

ADVERTISEMENT

Fecioarele acceptă anumite compromisuri de dragul muncii în echipă, în timp ce Capricornii înlocuiesc orgoliul cu empatia.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să diferențieze mai bine părerile lor personale de adevăr. Gemenii au tentația să creadă că lucrurile pe care și le imaginează ei descriu realitatea.

S-ar putea ca în săptămâna ce vine destinul să le arate că se înșală și trag concluzii pripite. Vărsătorii fac schimbări din punct de vedere emoțional. Învață să-și gestioneze pornirile amoroase, entuziasmul și furia astfel încât să nu sufere după aceea.

Balanțele petrec săptămâna alături de cei dragi. Îi vor ajuta în anumite probleme greu de gestionat.

 

ADVERTISEMENT