News

Horoscop karmic săptămâna 8-14 iulie 2019. Fecioarele și Capricornii sunt vedetele acestei perioade

04.07.2019 | 14:42
Horoscop karmic saptamana 814 iulie 2019 Fecioarele si Capricornii sunt vedetele acestei perioade

Potrivit horoscopul karmic pentru săptămâna 8-14 iulie 2019, Fecioarele și Capricornii renasc din propria cenușă ca pasărea Phoenix. Pentru nativii de pământ se anunță, așadar, o perioadă favorabilă mai ales dacă au în plan să călătorească și să cunoască oameni noi. Și din punct de vedere sentimental apar surprize frumoase.

Horoscop karmic săptămâna 8-14 iulie 2019 2019 pentru toate zodiile

Zodiile de foc: Berbecii sunt în așteptarea unor răspunsuri importante, însă ele nu vor veni la momentul potrivit. Cei care se grăbesc să ia decizii se vor lovi de tot felul de refuzuri. Ar fi bine să se aștepte la orice. Cât despre Lei și Săgetători, pentru ei săptămâna vine cu o karmă îngreunată. Problemele din familie se acutizează și le vor da mari bătăi de cap.

Zodiile de apă: Racii se pregătesc de o perioadă ceva mai complicată din punct de vedere emoțional și ei știu foarte bine că anumite lucruri urmau să se întâmplet. Pentru Scorpioni vine o perioadă ceva mai liniștită. Vor fi nevoiți să depună eforturi multiple, poate chiar duble pentru a obține ce-și doresc. Peștii se retrag și pun la cale un mare plan de investiții.

Conform horoscopului karmic, unele zodii vor avea o săptămână dificilă. Sursa foto: phys.org

Vărsătorii se lovesc de prejudecățile celorlalți

Zodiile de aer: Gemenii trebuie să fie mai atenți la felul în care își gestionează situația financiară. S-ar putea trezi în situații destul de complicate, iar asta le poate aduce pierderi uriașe. Cât despre Balanțe, acestea sunt pregătite pentru o nouă relație. Vor cunoaște omul potrivit, ba chiar vor spune că e persoana la care au visat dintotdeauna. Vărsătorii se lovesc de prejudecăți și vor fi destul de apatici.

Zodiile de pământ: Fecioarele și Capricornii își vor reveni din punct de vedere financiar și asta îi va ajuta foarte mult mai ales că acești nativi între de obicei în tot felul de stări când nu au bani. Taurii continuă să dea dovadă de eficiență la locul de muncă și primesc aprecierile celor din jur.