Life

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021. Taurii și Fecioarele se impun

Horoscop karmic pentru săpttămâna 15-21 noiembrie 2021: pentru mulți nativi, perioada care vine aduce toate elementele necesare pentru a ieși în față, pentru a se impune cu orice preț.
13.11.2021 | 10:24
Horoscop karmic pentru saptamana 1521 noiembrie 2021 Taurii si Fecioarele se impun
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021, nativii de pământ au toate șansele să iasă în evidență pentru ideile lor. Multe din lucrurile pe care și le imaginează devin realitate, surprinzându-i pe cei din jur.

Săptămâna cuprinsă între 15 și 21 noiembrie, penultima din această lună, va fi una plină de provocări. Mulți se vor regăsi în niște contexte ce pot părea suprarealiste la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ ( Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse pe fapte mari. Își doresc foarte mult să dovedească anumite lucruri, pentru că au senzația că munca lor este pusă la îndoială.

Horoscop karmic pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2021

Taurii nu mai suportă să le fie contestată munca, mai ales că oamenii care fac asta li se par complet nepregătiți să critice. Fecioarele au planuri mărețe și pot face o impresie neașteptată la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Capricornii încep o nouă etapă din viața lor profesională. Sunt puși pe treabă și devin o sursă de inspirație și pentru cei din jur.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt puse în fața unor fapte împlinite. Dau de tot felul de oameni care o fac pe cocoșii în fața lor și vor să le arate cum funcționează lumea.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, perioada va veni cu tot felul de situații care mai de care mai interesante în aspect relațional. Devin mai tandri, mai ascultători, mai iubitori, mult mai plini de entuziasm.

Balanțele și Vărsătorii fac tot mai multe eforturi să se integreze în anumite cercuri sociale. Realizează că ideile lor nu sunt chiar atât de nerealiste.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc, sub protecție divină

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână plină de protecție divină. Berbecii și Leii se consfătuiesc cu anumite persoane în legătură cu anumite afaceri pe care vor să le pună la cale.

Săgetătorii se ocupă de treburile casnice și fac tot felul de progrese ce îi ajută din punct de vedere emoțional.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de momente unice alături de cei dragi. Racii unt extrem de binevoitori și vor deveni salvatori pentru anumite persoane care le cer ajutorul.

Scorpionii se simt în largul lor. Primesc aprecieri și cuvinte de bine de la cine nu se așteaptă.

Cât despre Pești, aceștia fac pace cu anumiți inamici și află că au avut preconcepții în legătură cu anumite persoane. E o perioadă de lecții de viață.

ADVERTISEMENT