Life

Horoscop special pentru luna februarie 2022. Ce culoare îți poartă noroc, în funcție de zodie

Horoscop special pentru luna februarie 2022: află care este culoarea care îți va purta noroc luna aceasta, în funcție de zodie. Urmează o perioadă plină de provocări!
01.02.2022 | 18:30
Horoscop special pentru luna februarie 2022 Ce culoare iti poarta noroc in functie de zodie
Horoscopul culorilor pentru luna februarie 2022. Foto: mytodayshoroscope.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul culorilor pentru luna februarie 2022 te poate orienta dacă ești în căutarea energiilor pozitive și a norocului.

Fiecărei zodii îi poartă noroc o anumită culoare, iar în februarie vor predomina nuanțele deschise.

ADVERTISEMENT

Berbec: roșu. Ești pasiune pură și asta se va vedea în fiecare zi a acestei luni. Culoarea dragostei te urmărește până pe 28 februarie. Dacă ești în căutarea partenerului visurilor tale, nu ezita să porți ceva roșu pe tine.

Horoscopul culorilor pentru luna februarie 2022

Taur: galben. Ești o fire destul de solară, destul de energică, însă nu se vede tot timpul asta. De obicei, ții lucrurile bune pentru tine. Este momentul să îndrăznești să te îmbraci mai colorat, să exprimi starea ta de bine și cum poți atrage mai bine atenția decât cu galben?

ADVERTISEMENT

Gemeni: roz pal. Această culoare îți dă o stare de liniște, iar de asta vei avea nevoie mare în această lună, una destul de agitată pentru tine. Dacă ai anumite accesorii în nuanțe de roz pal, poartă-le cu încredere.

Rac: azurin. Dacă nu știi ce fel de culoare e, e suficient să te gândești la un cer senin de vară. Acel albastru îți poartă noroc în ultima lună de iarnă. Culoarea îți transmite o stare de bine și de calm. La fel ca Gemenii, și tu vei avea nevoie de puțină armonie în viața ta.

ADVERTISEMENT

Leu: turcoaz. Ești una dintre zodiile căreia îi poartă noroc cele mai multe culori. E firesc, ești regele junglei, guvernat de Soare! Atragi toată energia bună din lume dacă alegi în special bijuterii cu nuanțe de turcoaz. O piatră semi-prețioasă dacă ai, de noroc dai!

Fecioară: magenta. În februarie ești inventiv, iar creativitatea chiar te dă afară din casă! Nu poți sta locului o clipă. Magenta este culoare care te poate însoți în tot ce faci, în tot ce creezi.

ADVERTISEMENT

Verde neon pentru Săgetători

Balanță: verde fistic. Culoarea este recomandată mai ales dacă ești pasionat de feng-shui, de organizarea căminului tău încât totul să fie cât mai luminos. Îți poți face un astfel de cadru folosind această culoare pentru mobilier, perdele sau covor.

Scorpion: muștariu. Poate fi considerată o culoare ușor sobră, dar pe tine te prinde foarte bine. Și asta tocmai pentru că în februarie vei fi mult prea efervescent și riști să nu te ia nimeni în seamă. Ca să păstrezi portițele deschise înaintea ta, îmbrăcându-te în haine cu această culoare vei diminua din spiritul poate excesiv de ludic pentru cei din jur.

Săgetător: verde neon. Februarie e luna în care pentru a atrage norocul de partea ta, trebuie să te faci remarcat cu orice preț. Cu alte cuvinte, norocul ți-l face cu mâna ta. Ce culoare poate fi mai potrivită decât verdele neon?

Capricorn: maro. Continui într-o stare tomnatică, în ciuda zbuciumului din interiorul tău și a ideilor care îți survolează mintea non-stop. Această culoare te păstrează în niște parametri optimi pentru a nu claca. Entuziasmul trebuie temperat din când în când.

Vărsător: roz drajeu. În februarie, exprimi senzualitate și eleganță în același timp. Dacă ești femeie, cu o rochie din mătase într-o astfel de culoare vei cuceri pe oricine. Dacă ești bărbat, un papion cu această nuanță te va scoate în față.

Pești: alb. Cu toate că este o non-culoare, astrele ți-o recomandă pentru că atragi în acest fel lucrurile bune în viața ta. Sufletul tău are nevoie de o purificare în februarie, așa că primește inocența acestei culori pentru a face lumină în viața ta. Nu lua decizii la repezeală, ci cumpănește-le!

ADVERTISEMENT