Life

Horoscop lunar realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce ne așteaptă până pe 20 mai

14.04.2021 | 12:03
Horoscop lunar realizat de Camelia Patrascanu Ce ne asteapta pana pe 20 mai
ADVERTISEMENT

Vă prezentăm un horoscop lunar special realizat de Camelia Pătrășcanu, valabil până pe 20 mai. Multe zodii vor avea un noroc uriaș la bani, dar și în dragoste. Sunt vizate totodată relațiile parteneriale și de familie.

În perioada 15 aprilie – 20 mai 2021 vor avea loc câteva schimbări importante în viețile zodiilor, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Berbecii nu se vor mai lua după nimeni, iar cu Luna în creștere vor avea numai de câștigat. E o perioadă bună care durează până pe 20 mai, dar și după aceea vor avea lucruri bune.

Horoscop lunar realizat de Camelia Pătrășcanu

Taurii trebuie să hotărască felul în care se poziționează față de o acțiune sau un parteneriat. Pot lua în calcul să fie fermi și intransigenți. Dacă li se acceptă condițiile este bine, dacă nu vor merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Gemenii stau bine la capitolul intuiție și anticipează anumite lucruri. E bine să fie atenți și la visele premonitorii.

Racii au o perioadă în care bani vin din ideile originale pe care le au. Unii se inspiră din ce văd în jurul lor și sunt încurajați să facă lucruri pe care nu au îndrăznit să le facă, însă trebuie să le adapteze la ei.

ADVERTISEMENT

Leii au prestigiul activat, iar banii le vor veni din faimă și prestigiu. Vor fi în centrul atenției și vor face o figură bună în următoarele săptămâni.

Fecioarele au o perioadă productivă. Se va activa filonul pedagogic al lor, nu neapărat la catedră, în modul clasic, dar și comerțul, tot ce ține de afaceri.

ADVERTISEMENT

Capricornii devin mai creativi

Balanțele sunt împinse cumva din spate să se asocieze cu cineva și să își pună abilitățile în practică.

Scorpionii au două lucruri de făcut: să își prezinte propriile abilități și să stabilească niște acorduri sau să stimuleze partenerul de viață sau omul de lângă ei și să creeze un cadru astfel încât să se lanseze împreună.

Săgetătorii își schimbă prioritățile și orarul de lucru. Sunt încurajați să schimbe bucătăria profesională.

Capricornii sunt mai creativi și mai lejeri. Unii dezvoltă o nișă mai prielnică pentru ceea ce fac.

Vărsătorii vor scoate ceva bun din toate. Se vor mobiliza și își vor cunoaște mai bine rezervele și capacitățile.

Peștii au o perioadă bună pentru studiu și învățare. Li se vor deschide noi piste de viitor. Previziunile astrologului au fost făcute pentru Canal 33.

 

ADVERTISEMENT