News

Horoscop luni, 17 iunie! Vărsătorul se pune singur în pericol!

16.06.2019 | 14:50
Horoscop luni 17 iunie Varsatorul se pune singur in pericol

FANATIK îți aduce horoscopul de luni, 17 iunie! Mai multe zodii află că ziua de azi le va aduce surprize la care nici măcar nu visau, însă una dintre ele va avea o surpriză neplăcută. Poate fi dat afară doar din cauza gurii sale prea mari!

Așa arată horoscopul de luni, 17 iunie

Berbec

Berbecii au probleme și se complică cu măsuri complicate, care nu își au rostul. Cele mai simple soluții sunt și cele mai bune. Învață din greșeli, rezolvă problema cât mai simplu și mergi mai departe!

Taur

Taurii se confruntă cu o problemă des îmtâlnită în fotbal. Ocaziile se răzbună! Nativul ratează ocazie după ocazie deoarece este cu gândul în altă part. S-a îndrăgostit până peste cap și nu mai vede oportunitățile care îi ies în cale și cu care s-ar putea să nu se mai întâlnească vreodată. Vezi cum îți împarți atenția!

Horoscop 17 iunie
Horoscop 17 iunie. sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Gemenii încearcă să-și ascundă sentimentele față de o persoană foarte atrăgătoare, dar toată lumea va citi adevăratele tale sentimente după chi. Aceștia nu mint niciodată! Mai bine fă-ți puțin curaj și invit-o la o cafea. Nu se știe niciodată!

Rac

Racul va fi din nou erou necunoscut. Un rieten are nevoie de ajutor disperat, iar Racul i-l acordă fără să stea prea mult pe gânduri. Chiar dacă eel face toată munca, prietenul va culege radele și aplauzele.

Leu

Leul are parte de o zi monotonă, care pare că se repetă. Colegii sunt aceiași, discuțiile par a fi aceleași, viața la serviciu pare foarte plictisitoare. Fă cumva ca sfârșitul zilei să fie altfel. Ia-și partenerul de viață și ieșiți la o terasă! Vei uita de toată plictiseala!

Fecioară

Fecioara trăieșe încă odezamăgire. O rudă apropiată, în care își punea toate speranțele, îl va evita cu tact. Nu începe proiecte mărețe astăzi, deoarece sunt șanse slabe de finalizare!

Balanţă

Vin schimbări majore pentru Balanțe. Fie că te hotărăști să ui punct relației actuale, fie că-și schimbi job-ul, orice lucru nou este binevenit în această perioadă. Poţi să petreci câteva ore făcând planuri de viitor.

Scorpion

Scorpionul vrea mai mult și poate mai mult. Pe plan profesional, vrea să se perfecționeze, iar pe cel sentimental vrea stabilitate. Dacă nu este căsătorit, trebuie să uite eșecurile din trecut și să-și caute marea dragoste!

Săgetător

Săgetătorul este lovit astăzi de noroc! Semnează contracte foarte bănoase, este avansat la serviciu sau pur și simplu câștigă la loto! Orice este posibil, deoarece astrele parcă s-au aliniat pentru succesul său material, dar li sentimental!

Capricorn

Capricornul are probleme serioase astăzi. Prietenii și cunoscuții îl cam iau peste picior și nu prea îl lasă să se desfășoare ca lider. Autoritatea sa are grav de suferit și cu greu își va reveni, dac nu pune piciorul în prag!

Vărsător

Vărsătorul se pune singur în pericol, astăzi. Vorbește cam mult și nu se poate controla, astfel încât poate avea probleme cu șefii săi de la serviciu. Este posibil să întâlnești partenerul ideal, chiar dacă este o diferență considerabilă de vârstă!

Pești

La locul de muncă, Peștii se vor plictisi total. Altfel stau lucrurile din punct de vedere sentimental, unde nu mai au timp de nimic doar pentru a-și vedea partenerul. Se anunță vremuri bune și din punct de vedere material!