Life

Horoscop Maria Sârbu. Cele trei zodii care în primăvara aceasta vor fi protejate de Divinitate

19.03.2021 | 11:25
Horoscop Maria Sarbu Cele trei zodii care in primavara aceasta vor fi protejate de Divinitate
ADVERTISEMENT

În cel mai recent horoscop realizat de Maria Sârbu, trei dintre zodii vor avea parte de o primăvară excepțională, iar lucrurile bune au început deja pentru ele încă din primele zile ale lunii martie.

Trei nativi vor fi protejați de Divinitate în perioada următoarea și vor avea parte de o redresare în viața lor cum nu și-ar fi imaginat pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Printre zodiile care vor avea parte de bucurii din partea vieții se numără Gemenii. Potrivit astrologului Maria Sârbu, nativii de foc vor avea parte de susținere financiară în această primăvară. Vor dezvolta o serie de planuri cu ceva mai multă încredere și mai multă determinare, perioada fiind excelentă mai ales pentru acei Gemeni care îndrăznesc să rupă barierele.

Horoscop Maria Sârbu: Cele trei zodii care au parte de protecție divină primăvara asta

Din punct de vedere amoros, Gemenii vor începe o poveste de iubire la distanță în această primăvară, iar persoana cu care vor comunica le va stârni destul de serios interesul.

ADVERTISEMENT

Pe lista zodiilor protejate de Divinitate, cu mult noroc în aceste luni, se află și Balanțele. Cei născuți sub acest semn de aer vor avea o perioadă înfloritoare. Se vor dedica întru totul muncii și nu vor regreta nimic, căci nu prea au ce să regrete în perioada următoare.

Au parte de creștere financiară frumoasă până la vară, deci este o perioadă extraordinară pentru Balanțele care știu să profite de banii care vin la ele.

ADVERTISEMENT

Taurii își îndeplinesc visurile

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt Taurii. Intră într-o atmosferă promițătoare și vor avea senzația că orice vis poate deveni realitate.

Vor scăpa de multe neplăceri, iar banii se vor mișca mai repede și le vor oferi mai multe oportunități în atingerea anumitor scopuri.

ADVERTISEMENT

Până pe 20 martie pot avea parte de anumite ispite și iscoade, dar după aceea vor intra sub ceea ce se poate numi protecție astrală sau protecție divină. Primăvara aceasta le aduce multe bucuri Taurilor, deci nu au niciun motiv să dispere.

Previziunile complete pentru fiecare zodie pentru primăvara aceasta le puteți citi aici.

ADVERTISEMENT