Life

Horoscop realizat de astrologul Maria Sârbu pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Ce aduce Luna Nouă

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022: primele zile din noua lună a anului vin cu câteva situații interesante pentru fiecare zodie.
31.01.2022 | 10:54
Horoscop realizat de astrologul Maria Sarbu pentru saptamana 31 ianuarie  6 februarie 2022 Ce aduce Luna Noua
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie 2022. Foto: Youtube/ timeanddate.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022 este marcat de un important eveniment astrologic. Fenomenul de Lună Nouă de pe 1 februarie va dicta în mare parte mersul lucrurilor toată săptămâna.

Săptămâna aceasta începe bine, avem o Lună nouă și zile importante în dragoste, ne spune Astrologul Maria Sarbu. Luna nouă din 1 Februarie va fi ca o lecție de înțelepciune pentru fiecare și avem nevoie de concentrare, luciditate și claritate în deciziile noastre. În plus, fiecare zodie stă bine la capitolul lecțiile învățate la moment.

ADVERTISEMENT

Berbec: Luna nouă îți cere să reiei lista de obiective la puricat și să te gândești ce dorințe vrei să pui în practică, pentru că vei avea parte de resurse noi care te vor susține în împlinirile tale. Atenție la așteptările tale să nu te împiedice în drumul tău. Fii rezonabil.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Taur: Este anul tău și ai o perioadă interesantă și importantă. Încă nu ai scăpat de crizele de adolescent. Lucrurile te răscolesc destul de mult. Energiile nu fac o horă frumoasă pentru tine.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Luna nouă te va ”întreba” dacă știi ce să faci pentru a avea mai mult succes. Ai nevoie de o schimbare de mentalitate și de o privire mai matură. Caută noi mentori și vezi care sunt ghizii tăi cei mai buni. Trebuie să fii și tu un ghid la rândul tău. Poate aceste zile îți va revela tocmai acest nou drum.

Fecioarele se simt atacate

Leu: Luna nouă te invită la un dans nou în relația de cuplu. Trebuie să simplifici lucrurile și să privești relația cu înțelepciune. Ești la momentul concluziilor mature și a lecțiilor de asociere. Ai de învățat o lecție de la persoana iubită. Și mai poți face o colaborare extrem de benefică începând cu aceste zile. Lasă afirmarea pentru că este vremea echipei; de altfel e iarnă și Soarele tău nu are puterea de astă vară!

ADVERTISEMENT

Fecioară: Simți cumva ca și cum totul vă atacă din toate direcțiile. Parcă vă simțiți prea puși la treabă. Sunt multe traume care trebuie vindecate. Există niște regrete care vă pot ține pe loc.

Luna Nouă vă zice că trebuie să vă puneți pe proiecte noi la serviciu. Trebuie să căutați proiecte noi. Ar fi bine să simplificați anumite situații. Și la tine e vorba de dragoste. Apar anumite regrete legate de proiecte nefinalizate. Vin amintiri legate de un fost coleg pe care îl iubeați cândva.

ADVERTISEMENT

Vezi previziunile pentru restul semnelor zodiacale aici.