Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 7-13 februarie 2022. Ce se întâmplă cu Racii și Capricornii

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 7-13 februarie 2022: perioada aceasta este una destul de dificilă pentru majoritatea zodiilor. Ce se întâmplă cu Racii și Capricornii?
07.02.2022 | 11:09
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru saptamana 713 februarie 2022 Ce se intampla cu Racii si Capricornii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Maria Sârbu pentru săptămâna 7-13 februarie 2022 vine cu vești nu tocmai plăcute. Traversăm o perioadă în care vom primi o serie de lecții de viață.

Multe zodii vor realiza unde au greșit, din ce cauză nu au avut succes. Totul se va desfășura cu un anumit scop.

ADVERTISEMENT

Berbec: Săptămâna vă cere să vă apucați de lucruri administrative. Trebuie să vă organizați mai mult, să vă sfătuiți cu niște prieteni. Atenție la tot felul de reacții mai puțin ok din cauza faptului că vă plac provocările.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 7-13 februarie 2022

Taur: Aveți grijă la ceva lecții de personalitate care vin din plin la acest moment. În altă ordine de idei, gândiți-vă bine la viitor. Pe măsură ce vă concentrați, vi se vor îndeplini unele dorințe.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Aveți o perioadă destul de electrică, destul de importantă. Trebuie să evoluați, să învățați din greșeli. Profesia vă poate proiecta foarte sus în acest moment din an.

Rac: Mai aveți de curățat la nivel spiritual câte ceva. Apar și planurile de vacanță sau poate chiar aveți de făcut un drum în weekend.

ADVERTISEMENT

Leu: În această săptămână, atenție la tot felul de lecții de personalitate, mai ales pe teme de perseverență și coerență. Săptămâna vă cere să fiți mai deschiși către ceilalți și mai puțin preocupați de propria voastră persoană.

Fecioară: Perioada este una foarte favorabilă. Vin zile importante în dragoste, mai ales cea de azi, 7 februarie. Pe 8 februarie, ar trebui să vă reformulați un pic. Uitați-vă la lucrurile neasimilate, la etapele pe care le-ați ars prea repede.

ADVERTISEMENT

Anul 2022, unul înșelător mai ales pentru Săgetători

Balanță: E o săptămână cu voie bună și distracție până intrăm în zodia Peștilor. Renunțați la dorința de control.

Scorpion: Atenție mare la finanțe. Din această săptămână, dacă faceți pași noi în plan financiar, lucrurile tind să devină problematice până în iunie.

Săgetător: Atenție la încercări. Anul 2022 este unul înșelător. Atenție pe cine cunoașteți, doamnelor! Poate intra în viața voastră un bărbat care să vă dea bătăi de cap.

Capricorn: Sunteți destul de apăsați. Din mai multe direcții s-ar putea să fiți săpați. Aspectele pozitive se referă la bani, în schimb.

Vărsător: Primiți lecții de viață mai ușoare față de celelalte semne zodiacale. Atenție la ziua de azi. 7 februarie poate veni cu probleme în familie.

Pești: Săptămâna începe cu concentrare pe sfera financiară. Atenție la tot felul de contradicții cu oameni care n-au făcut prea mulți bani la vremea lor.

Previziunile astrologului Maria Sârbu au fost făcute pe pagina personală de Youtube.

 

ADVERTISEMENT