Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Balanță în anul 2022. Nativii de aer vor fi dați peste cap

Horoscop realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zodia Balanță: anul 2022 vine cu tot felul de suișuri și coborâșuri. Este un an decisiv din multe puncte de vedere.
06.12.2021 | 10:42
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Balanta in anul 2022 Nativii de aer vor fi dati peste cap
Horoscop Maria Sârbu pentru zodia Balanță în anul 2022. Foto: FineArt America/ Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru zodia Balanță arată un 2022 în care nimic nu va mai fi la fel pentru nativii de aer.

Viața Balanțelor tinde să fie dată peste cap în noul an, din toate punctele de vedere. Au de făcut alegeri grele, iar avantajate sunt Balanțele ceva mai pragmatice, mai aplicate în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Iată ce te așteaptă în anul 2022, dacă ești născut în zodia Balanță!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Balanță în anul 2022

Anul 2022 va fi pentru tine de mare valoare financiară. Vei putea începe proiecte importante de business, dacă nu cumva deja ai început, vei avea suport financiar și vei reuși să gestionezi veniturile. Este de asemenea un an important pentru contractarea de credite, refinanțări și probabil moșteniri pentru unii dintre nativi. Luna Mai poate fi neplăcută la nivel de taxe, contabilități.

Sănătatea ta poate să ridice probleme în mijlocul anului, atenție la tiroidă și nu numai. Trebuie să te păstrezi departe de stările psihice greoaie și de frici sau angoase. Începutul de toamnă poate fi și el fragil privind sănătatea, mai ales la nivel de imunitate sau epuizare, atenție după 28 Octombrie.

ADVERTISEMENT

Personalitatea ta va avea multe transformări de trecut, trebuie să pui în practică mai mult din ceea ce știi, trebuie să fii mai concret și trebuie să te reinventezi. Coerența și perseverența vor fi și pentru tine importante.

În dragoste finalul lunii Iulie poate să îți aducă schimbări sau poate persoana iubită va avea unele probleme. Trebuie să fii pregătit. Cei singuri vor cunoaște marea iubire după luna Martie sau în final de an.

ADVERTISEMENT

An decisiv în plan afectiv

Este un an decisiv în plan afectiv! Evenimente majore vei avea în Aprilie – Mai, final de Iulie și final de an și îți recomand concentrare pe obiective, scopuri. Lupte greoaie în plan spiritual vei putea avea din plin, iar pentru asta îți recomand să îți întărești credința și să reziști în fața ispitelor sau atacurilor sau războaielor subtile.

Ai niște ”monstruleți cu care te vei lupta” cam pe tot parcursul anului! Atenție și la frici, obsesii, vise ciudate. Și ai grija de spiritul tău și de somatizarea problemelor lui. În Noiembrie evită să rezervi vacanțe și concentrează-te mai mult pe succesul tău! Ești împrăștiat în prea multe și de aceea nu vezi rezultate. Atenție la stresul și piedicile din Aprilie care par să te ”muncească” destul de tare!

ADVERTISEMENT

Perioade norocoase pentru tine vor fi pe muncă, profesie, carieră, cuplu, bani. Februarie vine cu bucurii la serviciu, care se vor continua în Martie. Poți realiza proiecte importante și pași mari în cariera ta. Relația și viața în doi va fi plină de pasiune după 11 Mai. Mari realizări pe relația cu străinătatea și o ocazie unică, bună de acceptat, după August.

ADVERTISEMENT