Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Capricorn în anul 2022. Planuri mari și rupturi majore

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Capricorn: anul 2022 aduce o serie de noi oportunități pentru acești nativi, dar și câteva sfârșituri de drumuri.
09.12.2021 | 10:18
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Capricorn in anul 2022 Planuri mari si rupturi majore
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Caoricorn. Foto: Facebook/ iambrainy.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru zodia Capricorn arată un 2022 plin de momente decisive. Capricornii vor reuși să se maturizeze și să ia cele mai potrivite decizii pentru viitorul lor, deși vor apărea și muilte obstacole.

Capricornii trec prin tot felul de lucruri în anul ce vine, dar nu trebuie să fie deloc speriați. Au parte de și de momente frumoase.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt previziunile pentru tine, dacă ești născut în zodia Capricorn!

Horoscop 2022 pentru zodia Capricorn, by Maria Sârbu

Financiar, 2022 este un an de maturizare, de stabilizare, de organizare și de multă înțelepciune. Nimic nu vine foarte ușor și trebuie să fii demn de valoarea ta. Dar totul este bine când se termină cu bine, iar tot ce vei construi va fi durabil.

Dacă lucrezi în vânzări ai mari reușite în primele luni din an. Iar dacă ai business-ul tău, atunci publicitatea și brandul vor fi de mare ajutor.Foarte mult efort pe final de an pentru a demara un proiect nou.

ADVERTISEMENT

Sănătatea ta poate fi cu surprize neplăcute, atât pe fond nervos, cât și din cauza oboselii intelectuale. Așadar atenție la Ianuarie – Februarie la tot felul de alergii și la oase, iar după Octombrie atenție la nervi, depresii, neplăceri, ba chiar la vizite la medic sau operații sau alte forme de covid, gripe, răceli, meningite.

Nativii de pământ trebuie să fie mai blânzi și mai prietenoși în noul an

Personalitatea ta este la lecții în prima parte din an. Ești prea învățat cu chinul și cu situațiile dure și ai devenit prea dur chiar tu. Ai nevoie de mai multă căldură și la propriu și la figurat.

ADVERTISEMENT

Fii blând, prietenos, generos de fel și coerent în relațiile tale cu prietenii. Vei intra în alte cercuri și vei întâlni oameni interesanți, dar dacă nu știi să fii flexibil vei risca să înveți lecții grele de la rigiditatea lor.

În dragoste este un an cu luni în antiteză, ba foarte bine, ba plini de certuri. Soarele va fi mai puternic în cuplul tău pentru Martie – Iulie. Dimpotrivă sunt posibile neplăceri de la cei dragi și o ruptură de cineva foarte drag în final de toamnă.

ADVERTISEMENT

Evenimente majore sunt pentru tine pe domeniile de suflet. Pe deoparte atenție la panici, frici, obsesii care au apărut deja din Noiembrie 2021 și apoi atenție la sănătate pe final de an.

Perioade norocoase vei avea în Februarie – Martie – Aprilie – Mai. În plus, foarte benefice schimbările de loc, de casă, de mașină, rezolvări de acte și multe tranzacții în prima parte din an și în ultimele lui două luni.

ADVERTISEMENT