Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Fecioară în anul 2022. Evenimente majore la final de iulie

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Fecioară în anul 2022: va fi un an plin de evenimente majore pentru cei născuți sub semnul mercurian. Un an de neuitat!
03.12.2021 | 10:52
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Fecioara in anul 2022 Evenimente majore la final de iulie
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Fecioară în anul 2022. Foto: Facebook/ RawPixel
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zodia Fecioară vine cu vești extraordinare, dar și cu atenționări. Anul 2022 aduce multe oportunități pentru nativii de pământ.

2022 va fi un an decisiv din punct de vedere amoros. De asemenea, astrologul le atenționează pe Fecioare în legătură cu călătoriile pe care vor să le facă în vară. Există o perioadă care ar trebui evitată.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să fie foarte atente la lucrurile care le consumă. Epuizarea și-ar putea spune cuvântul mai mult ca oricând în 2022. În acest semn, vor primi câteva semnalmente în prima jumătate a anului, mai precis până în luna iunie.

Horoscop Maria Sârbu pentru zodia Fecioară în anul 2022

Iată care sunt previziunile pentru anul 2022, dacă ești născut în zodia Fecioară!

Fecioară, un an de elevare! Financiar, vei vedea rezultatele alegerilor tale și poți avea creșteri spectaculoase. Iar la început de iarnă, după Noiembrie 2022 vei depinde de gradul de inteligență dacă vei păstra ușor sau cu mult efort ceea ce ai dobândit.

ADVERTISEMENT

Sănătatea ta te semnalizează de 2 ani în privința tensiunii și a epuizării. Fii atent la semnele din prima jumătate de an.

Personalitatea ta va cunoaște lecția perseverenței dar mai ales cea a ”poftei de viață” și va trebui să îți amintești cum îți făceai odată pe plac. Ai nevoie de mai mult și parcă vrei din ce în ce mai mult, mai multe teritorii, mai mult lux, mai mult bine. Fii expansiv, dar nu excesiv!

ADVERTISEMENT

Susținere astrală pe plan amoros

În dragoste ai un an decisiv, iar cei singuri îți vor împlini așteptările și au binecuvântare și susținere astrală. Repede la început de an poți găsi iubirea pe care o meriți. Iar cei căsătoriți pot trece la o altă etapă.

Evenimente majore la drum în final de Iulie, deci evită vacanțele între 20 Iulie și 5 August. Apoi ai în vedere ce semne ai după 10 Mai în acest sen și ține minte să nu fii nehotărât sau agitat.

ADVERTISEMENT

Perioade norocoase multe în prima parte din an, dar fii atent la ”fă-te frate cu necuratu până treci apa”, pentru că s-ar putea să te chinuie după ce ajungi la mal. Fii loial valorilor tale și creează-ți noi valori, dar nu călca peste principiile care te-au adus la loc de cinste.

ADVERTISEMENT