Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Gemeni în anul 2022. În ce lună vine marele noroc

Horoscop realizat de astrologul Maria Sârbu. Zodia Gemeni va avea parte de multe momente interesante în anul 2022. Vă prezentăm cele mai importante previziuni.
29.11.2021 | 13:30
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Gemeni in anul 2022 In ce luna vine marele noroc
Horoscop Maria Sârbu pentru zodia Gemeni în 2022. Foto: Facebook/ indiatvnews.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zodia Gemeni arată un 2022 plin de provocări. Nativii de aer vor trece prin momente pe care nu le vor uita niciodată.

Este un an cu de toate, unul în care vor avea multe de învățat și în care trebuie să fie ceva mai atenți la unele aspecte din viața lor, pe care până acum poate că le-au ignorat sau nu le-au observat.

ADVERTISEMENT

Iată ce predicții astrologice are Maria Sârbu pentru tine, dacă ești născut în zodia Gemeni!

Horoscop Maria Sârbu pentru zodia Gemeni în anul 2022

Gemeni, un an de mari schimbări și reușite în carieră! Financiar, poți spune că poți reuși să ajungi acolo unde ai dorit mereu. Lunile Februarie și Martie sunt aur pentru tine. prima jumătatea din an este foarte favorabilă celor care muncesc.

Sănătatea poate să îți preocupe o bună parte din timp încă de la final de 2021 și trebuie să vindeci atât în plan fizic cât și în plan spiritual mai multe probleme. Atenție la tiroidă, oase, piele, depresie, nervozitate, epuizare și sistem hormonal.

ADVERTISEMENT

Personalitatea ta este în schimbare și asumare deja de doi ani încoace. Lucrezi intens la tine și încă nu ai terminat. Anul 2022 vrea să fii mai coerent în sinea ta, mai împăcat cu tine, mai sincer cu tine și mai determinat în dorințele tale de viitor.

Scrie-ți liste de idealuri și lasă frustrările, obsesiile și fricile în spate pentru că vei fi susținut astral să le depășești și să te depășești. Cât despre autosabotaj, vei vedea că încă nu ai scăpat de el. Iar instabilitatea financiară îți creează mari neplăceri cu stima de sine.

ADVERTISEMENT

Lecții de asumare în plan amoros

În dragoste vei avea lecții de asumare și implicare, iar relația te va ajuta să evoluezi in plin. În prima parte din an drumuri cu și de dragoste.

Evenimente majore pe zona de sănătate mai ales din cauza instabilității tale interioare. Aprilie și Mai sunt două dintre cele mai importante luni din ultimii ani. Atenție și după final de Iulie și după final de Octombrie când instabilitatea și nervozitatea ți-ar putea aduce neplăceri.

ADVERTISEMENT

Perioade norocoase te vor ridica profesional în Februarie și Martie, apoi totul va fi mai ușor cu ajutorul celorlalți până la final de Iulie. În final de an vei avea încă alte satisfacții profesionale. În dragoste poți oficializa relația ta după multe gânduri, răzgândiri și tot felul de decizii.

Finalul de an te transformă în războinic și trebuie să dai dovadă de focus intelectual și focus pe acțiuni.

ADVERTISEMENT