Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Leu în anul 2022. 12 luni dificile

Horoscop pentru zodia Leu, realizat de astrologul Maria Sârbu: anul 2022 va fi unul destul de interesant, un an în care Leii nu vor sta relaxați nicio clipă.
02.12.2021 | 10:30
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Leu in anul 2022 12 luni dificile
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Leu în anul 2022. Foto: Daily Express/ Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zodia Leu vine cu sfaturi prețioase pe care nativii ar trebui să le pună în practică în anul 2022 dacă vor să le meargă bine.

Este un an de relansare pentru mai multe semne zodiacale. Nici Leul nu face excepție. Pentru nativii de foc, lucrurile s-ar putea complica, însă, destul de mult.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt previziunile pentru anul 2022, dacă ești născut în zodia Leu!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Leu în anul 2022

Leu, un an dificil! Financiar deja te-ai putea numi mulțumit și în plus ai tot felul de susțineri, surprize și favoruri care îți sunt meritate. Deși ai tras mult să ajungi aici, mai mult decât atât vei vedea rezultatele pe tot parcursul lui 2022 și te vei simți recunoscător pentru tot ce ai.

Sănătatea ta este sub semnul exclamării încă de la final de 2021 și trebuie să restabilești chimia în organism. Apoi atenție la ficat și la articulații, la tiroidă și la problemele moștenite pe neam.

ADVERTISEMENT

Personalitatea ta însă este cea care va avea cel mai mult de suferit în acest an. Spuneam deja din 2017 să ai grijă la personalitatea ta pentru a fi sigur de fericirea de mai târziu și mă referea fix la acești ani și mai ales la acesta. Așadar, primește lecțiile care vin spre tine și învață. Dacă vei protesta sau dacă vei ignora nu înseamnă că nu trebuie să te schimbi.

Este important să devii mai coerent la muncă, mai implicat și mai concret în ce faci, mai senzual acasă, mai realist și trebuie să te cunoști mai bine. Egoul și atitudinea de a păstra aparența te vor cam chinui în acest an.

ADVERTISEMENT

Luptele cu întunericul, mai puternice ca oricând

În dragoste vei aduna roade și este un an de binecuvântare divină. Vei trece la o etapă mai sacră și mai frumoasă în iubirea ta. Pentru cei care încă nu au oficializat relația lor se întrevede căsătorie. Iar dragostea va fi însoțită de multă senzualitate și pasiune unică, aparte.
Evenimente majore vei avea pe tot parcursul anului, cu fiecare lecție de personalitate.

Te vor încerca multe lupte cu întunericul – și cel interior și cel exterior – și vei avea un fond de oboseală probabil mult mai accentuat din cauza acestor tensiuni. Nu schimba profesia în Mai și nu face uz de ego, poți deranja pe cei care te pot frustra. Luna cea mai dificilă va fi pentru tine Mai.

ADVERTISEMENT

Perioade norocoase nu știu dacă să zic că ai pentru că toate eforturile tale de a te menține pe linia de plutire ca individ pot sa îți ocupe toate energiile. Dar ca și concluzie anul va fi benefic exponențial cu beneficitatea ego-ului tău! Iar luna cea mai bună va fi Februarie.

ADVERTISEMENT