Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Scorpion în anul 2022. Surprize pe plan sentimental

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Scorpion în anul 2022: Nativii de apă au un an destul de bun din punct de vedere amoros. Trebuie să evite rupturile.
07.12.2021 | 10:19
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Scorpion in anul 2022 Surprize pe plan sentimental
Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru anul 2022: previziuni pentru zodia Scorpion. Foto: Facebook/ timesofindia.indiatimes.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Maria Sârbu pentru zodia Scorpion arată un an 2022 destul de interesant din punct de vedere sentimental.

Scorpionilor li se recomandă să evite rupturile în dragoste și să încerce să consolideze relația pe care o au.

ADVERTISEMENT

A doua parte a lui 2022 poate fi una plină de provocări, de stres și de nervi, motiv pentru care Scorpionii trebuie să învețe să trăiască mai armonios, să fie mai liniștiți. Iată previziunile pentru anul 2022, dacă ești născut în zodia Scorpion!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Scorpion în anul 2022

Financiar, 2022 este un an de ecou al eforturilor deja depuse și ale planurilor deja începute. Rezultate mărețe probabil în luna Martie și apoi un parcurs calm. Acesta este un domeniu care rămâne stabil și satisfăcător.

ADVERTISEMENT

Sănătatea ta depinde de puterea ta de transformare. Ești în anul în care înveți ceea ce ai tot amânat de 10 ani încoace și dacă te vei împotrivi schimbărilor de personalitate, ai putea avea unele somatizări. După 31 Octombrie mare grijă la stările nervoase și la oboseala intelectuală, psihică.

Personalitatea ta va fi în acest an într-o continuă transformare și renaștere. Toate vor fi bine când se termină cu bine, de aceea îți recomand să fii flexibil la transformări și entuziast de toate pe care le vei vedea schimbate. Este un an în care vei simți într-un carusel, într-o buclă din care vei fi fascinat să ieși. La drept vorbind vei avea și multe reproșuri de la cei dragi, care sunt super îndreptățite!

ADVERTISEMENT

Persoana iubită are nevoie de susținere

În dragoste va fi anul concretizărilor. Evită rupturile și învață de la persoana iubită. Cei singuri își vor găsi jumătatea. Atenție nu da tonul toxicității în cuplu în primăvară. Iar dacă te vei simți vinovat din diferite motive încearcă să îți gestionezi singur stările.

Evenimente majore probabil pe tot parcursul anului. Persoana iubită va avea nevoie de susținerea ta și toate cele 12 luni trebuie să oferi cu generozitate sprijin și motivare.

ADVERTISEMENT

Va fi important să fii stabil și coerent atunci când ceilalți au nevoie de tine și să ieși din turnul tău de fildeș pentru a armoniza lucrurile. Multe eforturi după final de Iulie și aspecte foarte favorabile pentru creșterea numărului de membri ai familiei.

Perioade norocoase la serviciu mai ales la final de primăvară și o viața care pare mult mai satisfăcătoare decât în ultimii 10 ani. Dacă vrei copii este un an minunat și binecuvântat. Și prima parte de an va fi într-adevăr aparte.

ADVERTISEMENT