Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Taur în anul 2022. Ce rezervă astrele

Horoscop realizat de Maria Sârbu: Care sunt previziunile pentru zodia Taur în anul 2022? Va fi un an mai bun decât 2021 ori vor exista mai multe obstacole?
28.11.2021 | 16:07
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Taur in anul 2022 Ce rezerva astrele
Horoscop Maria Sârbu: previziuni pentru zodia Taur în 2022. Foto: Instagram/ womenshealthmag.com
ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului realizat de Maria Sârbu, zodia Taur va avea un 2022 de neuitat din multe puncte de vedere.

Astrologul a făcut previziuni în exclusivitate pentru FANATIK, pentru fiecare zodie în parte, iar astăzi este rândul celor născuți în Taur să afle ce îi așteaptă la anul.

ADVERTISEMENT

Iată ce te așteaptă în anul 2022, dacă ești născut sub acest semn de pământ!

Horoscop Maria Sârbu pentru zodia Taur în anul 2022

Taur, este anul tău! Financiar, vei reuși să atingi câteva mari realizări, mai ales după luna Aprilie. Trebuie să pui semințe noi și să ”ari pământul” averii tale pentru că 2023 se anunță unul dintre cei mai importanți. Deși nici acest an nu este rău deloc. Perseverează și vei câștiga.

Sănătatea ta poate avea de suferit în acest an pe fondul oboselii și ai putea întâmpina probleme cu tiroida sau probleme cu rinichii sau tensiunea, periferică mai ales. Dar cum te știm rezistent și cu viață lungă, probabil că vei traversa repede și ușor perioadele neplăcute.

ADVERTISEMENT

Personalitate; lecții de personalitate vei avea poate zi de zi pentru că este un an care te vrea cizelat, sculptat și rafinat. Fii coerent cu propriile nevoie, fii atent la ce poți face i ce depinde de tine și învață să te cunoști cu adevărat. Iar în toamnă fii sincer la capitolul financiar.

În dragoste ai nevoie să descoperi unde tot repeți greșeli și de ce nu ai ieșit încă din tiparele vechi. Trebuie să fii mai intens și mai implicat în relația ta. Atenție însă că ești pus și pe divorț și prea independent emoțional, prea detașat! Ori acest an vrea să îți recunoști greșelile și să o iei de la capăt cu alte atitudini. Cei singuri vor avea un an de excepție și multă susținere astrală pentru a schimba lucrurile în bine.

ADVERTISEMENT

Astrele, de partea nativilor de pământ

Anul 2022 este pentru tine un an de evenimente majore. Cu fiecare zi poți schimba, îmbunătăți, reuși câte ceva mai mult. Totul depinde de tine și astrele sunt de partea ta. Atenție însă după 10 Mai perioada te va pune la încercare și financiar și personal.

Nu lua decizii până la mijloc de Iunie pentru că vei fi cel care pierde și regretă mult timp apoi. Finalul de Iulie nu este nici pentru tine o perioadă favorabilă, tot pe aceeași idee, ”nu îți săpa singur groapa”, nu îți lua ”nasul la purtare” și nu te crede invincibil!

ADVERTISEMENT

Atenție și în Noiembrie la reproșurile celor din jur și de la persoana iubită; pare că sunt îndreptățite. Perioade norocoase vei avea după Aprilie în plan financiar și în Martie o mare realizare. Iar toamna te va împinge la investiții.

ADVERTISEMENT