Life

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Vărsător în anul 2022. Vești extraordinare pe plan financiar

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Vărsător în anul 2022: Vin vești extraordinare pentru nativii de aer din punct de vedere profesional și financiar.
10.12.2021 | 10:30
Horoscop realizat de Maria Sarbu pentru zodia Varsator in anul 2022 Vesti extraordinare pe plan financiar
Horoscop realizat de Maria Sârbu penyru zodia Vărsător în anul 2022. Foto: metropolitangirls.com
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Maria Sârbu pentru zodia Vărsător în anul 2022 vine cu surprize uriașe din toate punctele de vedere. Este un an al îmbogățirii pentru nativii de aer, un an de care trebuie să profite din plin.

Primele luni ale anului se vor dovedi excelente pentru cei născuți sub acest semn zodiacal. Vor avea parte de câștiguri substanțiale.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt previziunile pentru anul 2022, dacă ești născut în zodia Vărsător!

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru zodia Vărsător. Ce aduce anul 2022

Financiar, 2022 este anul tău. Vei avea multe proiecte, toate vor decurge rapid și tot așa trebuie să te miști și tu. Poți face tranzacții imobiliare sau vei îmbunătăți business-ul tău. Primele luni foarte favorabile câștigurilor și pașilor mari, iar apoi finalul de an îți readuce noroc din plin. Este posibilă o mare schimbare profesională la care visezi deja demult. Dacă vei fi îndrăzneț și dacă te vei pune pe treabă, anul este foarte promițător.

Sănătatea ta manifestă în Ianuarie, deja, unele neplăceri. Nu recomand ski sau activități care ar putea să dea rupturi de oase și nici frigul în exces, risc de reumatism. În Septembrie atenție la frici, griji și stări psihice neplăcute.

ADVERTISEMENT

Personalitatea ta a cunoscut multe transformări în ultimii ani și încă mai traversezi o perioadă de maturizare și în acest an. Dar, mai mult decât atât trebuie să te schimbi radical și pentru asta vei avea tot felul de tensiuni cu cei dragi și lupte subtile.

Munca te va epuiza la nivel profund și atenție la frustrările la serviciu care îți dau probleme digestive. Iar tensiunile cu familia te vai puternic. Deși, riști să devii ”monstruos” cu cei de acasă! Și aceasta pare să fie marea ta lecție de personalitate. De asemenea, îți recomand ca în acest an să faci o sfeștanie sau să înnoiești multe din casa ta.

ADVERTISEMENT

Evenimente majore în luna mai

În dragoste este anul romantismului și vei traversa etape frumoase. Pare că pe unii dintre nativi îi vor interesa iubirile pe interes. Anul te îndeamnă să îți faci familie sau să cimentezi relația cu persoana iubită. Să fii coerent în alegerile cu cei dragi și să aduci luxul pentru ei (responsabilitatea ta)!

Pentru cei singuri, atenție la tendința de a trece prea ușor la prieteni persoanele care îți plac foarte mult. Dragostea are și ea ”nevoie de tine”.

ADVERTISEMENT

Evenimente majore vei avea și tu în luna Mai și se referă la situații privind locuința sau la sănătatea unuia dintre părinți. Atenție la semne și dacă au existat indicii la final de 2021 fix acolo poate fi neplăcerea. Sărbătoarea de Mihail și Gavril va fi pentru tine o zi foarte specială.
Perioade norocoase vei avea privind familia, imobilul, casa, locul tău, rădăcinile tale, dar și cariera.

Dacă încă nu ți-ai găsit locul, este vremea să îl găsești. Vezi unde este acel loc unde te simți ca acasă și materializează cât mai multe lucruri posibile privind locuința ta. În plus învață să fii perseverent și nu mai oscila între extreme, dacă îți dorești să ai cu adevărat stabilitatea aia luxoasă, caldă, pasională.

ADVERTISEMENT