Life

Horoscop Mariana Cojocaru. Ce influență are Jupiter Retrograd în Vărsător asupra zodiilor

Horoscop prezentat de Mariana Cojocaru. Jupiter Retrograd revine în zodia Vărsător și are anumite efecte asupra zodiilor.
28.07.2021 | 17:49
Horoscop Mariana Cojocaru Ce influenta are Jupiter Retrograd in Varsator asupra zodiilor
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru fiecare nativ, iar Jupiter Retrograd revine în Vărsător. Se face dreptate în anumite chestiuni din viața semnelor zodiacale.

Jupiter e considerată o planetă pozitivă în astrologie, planeta justiției terestre și divine. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare nativ, potrivit astrologului Mariana Cojocaru, invitată la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mariana Cojocaru. Ce influență are Jupiter Retrograd în Vărsător asupra zodiilor

Berbec

Poate primi informații previzionale în zona care ține de planul sentimental. Berbecii trebuie să fie foarte atenți în această perioadă, mai ales că se acumulează gânduri, greșeli, păcate sau lucruri neînțelese care vor avea un impact negativ mai târziu.

Taur

Jupiter Retrograd activ pe zona carierei și a familiei. Pentru unii pot apărea dileme destul de mari, iar alții pot avea parte de cumpene sau chestiuni care să țină de justiția lor, de partea interioară. Se pot întreba dacă au făcut lucrurile bine.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Jupiter a fost Retrograd în Pești, tot o zodie dublă. Jupiter Retrograd are un impact major asupra Gemenilor, mai ales în planul conștiinței.

Rac

Jupiter Retrograd vine pe sectorul sănătății, al carierei, al locului de muncă. E important ca nativii să fie foarte atenți atunci când aleg drum profesional. Copii sau plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Leu

Jupiter revine în Vărsător pe cea de-a șaptea casă zodiacală. Unii Lei ajung la căsătorie, iar alții trebuie să analizeze situația din relația de cuplu, să deschidă ochii.

Fecioară

Această zodie va avea parte de un Jupiter în zona care indică dezorientarea privind cariera. Nativii ar trebui să-și deschidă perspectivele în viața socială, dacă au ales sau nu un drum.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sunt critici, vor să afle niște răspunsuri. Jupiter este un justițiar, astfel că nativul Balanță face orice pentru a găsi adevărul.

Scorpion

Sunt vizați mai ales nativii care au afaceri. Scorpionii trebuie să fie atenți și precauți cu orice aspect care ține de viața profesională.

Săgetător

Acest nativ este guvernat de Jupiter. Funcționează la extreme. Unii unt foarte afectați de Jupiter Retrograd. Alții poate nu au înțeles mesajul, încă sunt într-o zonă de căutare.

Capricorn

Are o presiune emoțională pe zona sănătății, dar și pe zona de carieră. Mulți își doresc ă-și găsească un orizont nou (profesie, misiunea karmică de la naștere).

Vărsător

Jupiter Retrograd va sta în Vărsător până la finalul anului. Când Jupiter e Retrograd, norocul este oferit pe jumătate. Mulți dintre Vărsători vor avea senzația că fac lucrurile corect, dar trebuie să fie atenți. În plus, aceștia nu trebuie să se îngrijoreze dacă nu reușesc să realizeze lucruri pe care le fac alte persoane.

Pești

Chestiunile care țin de Jupiter Retrograd trebuie rezolvate la timp, cât mai rapid. Problemele trebuie rezolvate atunci când apar și nu trebuie lăsate pe mai târziu.

ADVERTISEMENT