Life

Horoscop Mariana Cojocaru. Cum sunt influențate zodiile de Lilith în Gemeni

Horoscop prezentat de Mariana Cojocaru. Astrologul a dezvăluit cum sunt influențate cele 12 semne zodiacale de Lilith în Gemeni.
31.08.2021 | 17:36
Horoscop Mariana Cojocaru Cum sunt influentate zodiile de Lilith in Gemeni
Horoscop Mariana Cojocaru. Cum sunt influențate zodiile de Lilith în Gemeni. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Mariana Cojocaru. Află cum sunt influențate zodiile de Lilith în Gemeni. Astrologul a venit în platoul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, unde a dezvăluit previziunile pentru următoarea perioadă.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cum sunt influențate zodiile de Lilith în Gemeni

Berbec

Acești nativi trebuie să fie atenți la aspectele care țin de comunicare, dar și cele legate de deplasări sau studii și chiar străinătate.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul are anumite blocaje și momente de cumpănă legate de carieră. Nativii acestei zodii nu știu încotro să meargă în plan profesional.

Gemeni

Sunt cei mai afectați pe mai multe sectoare existențiale. Aceștia sunt cei mai afectați pe mai multe sectoare existențiale și riscă să sufere trădări din partea persoanelor dragi sau chiar divorț.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii trebuie să fie atenți și să nu ajungă la suprasolicitare dacă muncesc prea mult. E important să nu lucreze încontinuu pentru a nu pierde controlul asupra lucrurilor.

Leu

Leul trebuie să fie atent la relația cu copiii în ceea ce privește comunicarea cu aceștia. Pot apărea trădări în grupul de prieteni, cineva la care nu s-ar fi așteptat îi trădează pe nativii acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Prezența Soarelui în constelație, care aduce un plus de energie și vitalitate. Nativii din Fecioară pot întâmpina diverse dificultăți și s-ar putea să nu știe în ce direcție să meargă.

Balanță

Balanțele trebuie să se gândească cu ce misiune karmică au venit la naștere. E important să se gândească la obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească în viața lor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Acești nativi pot avea parte de momente delicate, unele pot fi legate de chestiuni administrative și profesionale, dar și de familie.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător se gândesc la libertate și cât mai multă independență, dar nu ar trebui să exagereze din acest punct de vedere.

Capricorn

Capricornul se gândește la anumite schimbări legate de carieră, loc de muncă, noi oportunități și priorități. Po apărea blocaje, chestiuni legate de sănătate și afecțiuni cronice.

Vărsător

Este vizată relația cu copiii și nepoții. Apar  treburi importante care nu pot fi amânate, iar copiii au nevoie de ajutor. Și nativii Vărsători pot avea, la rândul lor, probleme care îi implică pe copii.

Pești

Nativii Pești ar putea fi debusolați, nu prea știu în ce direcție să meargă și trebuie să-și dea seama cum să se orienteze.

ADVERTISEMENT