News

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna aprilie 2019. Începe perioada de transformare a zodiilor

30.03.2019 | 12:10
Mariana Cojocaru aduce horoscopul lunii aprilie

Mariana Cojocaru prezintă horoscopul pentru luna aprilie 2019. Cunoscutul astrolog nu vine cu vești tocmai bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Se anunță o lună senină, nu doar din punct de vedere meteorologic, ci și din perspectiva astrelor.

Mariana Cojocaru îți spune ce ți-au rezervat astrele pentru luna aprilie

Astrologul Mariana Cojocaru anunță că luna aprilie vine cu schimbări importante pentru toate zodiile, în special în plan sentimental. Este o perioadă de transformare, în care vom învăța să iertăm și să lăsăm în urmă amintirile neplăcute

Totodată, luna aprilie poate însemna un bun prilej pentru ca nativii să-și reconsidere alegerile din trecut, care nu s-au dovedit atât de inspirate, pe cât și-ar fi dorit. În plan profesional, nu este exclus să apară o serie de oprtunități. Vă prezentăm horoscopul pentru fiecare zodie în parte, oferit de kfetele.ro.

Ce ți-au rezervat astrele pentru luna aprilie
Ce ți-au rezervat astrele pentru luna aprilie

Berbec

Pentru nativii din Berbec, luna aprilie aduce unele probleme, mai ales în viața sentimentală. Comunicarea cu partenerul de viață nu este tocmai ideală, de aceea Mariana Cojocaru vă sfătuiește să nu luați decizii pripite, pe care le-ați putea regreta mai târziu.

Taur

Vă veți confrunta cu o serie de trădări din partea unor persoane de la care nu v-ați fi așteptat nici în ruptul capului. Aveți grijă cum vă cheltuiți banii în această perioadă, mai ales că se apropie sărbătorile pascale.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, luna aprilie poate aduce unele probleme, mai ales în privința stării de sănătate. Sfatul astrologului este să nu ignorați semnele pe care vi le transmite organismul, altfel riscați să ajungeți la cuțit.

Rac

Racii se vor confrunta cu probleme de sănătate în următoarea perioadă. Sfatul astrologului este să nu vă panicați, încercați să vă păstrați calmul și să rămâneți optimist. Toate trec.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, luna aprilie vine cu noi oprtunități în plan profesional. Schimbarea locului de muncă s-ar putea dovedi alegrea perfectă, însă aveți grijă cum cheltuiți banii. Mariana Cojocaru îi avertizează, în special pe cei cu credite mari.

Fecioară

Fecioarele nu stau foarte bine, mai ales din perspectiva stării de sănătate. Nici în plan sentimental nu o duceți tocmai bine. Aveți grijă, comunicarea cu persoana iubită poate fi foarte deficitară. Încercați să evitați disputele inutile.

Balanță

Nativii din Balanță trebuie să fie foarte atenți la problemele stomatologice. Nu le neglijați, pentru că situația s-ar putea agrava. Nu lăsați astenia de primăvară să vă inducă în eroare.

Scorpion

Scorpionii vor elimina îna ceastă perioadă perosanele negative din jurul lor. Este timpul să vă eliberați de cei care nu v-au adus altceva decât probleme. Lăsați în urmă toate amintirile neplăcute, care nu încetau să vă bântuie.

Săgetător

Pentru nativii din Săgetător, luna aprilie aduce o perioadă de liniște și relaxare. Veți avea ocazia să vă încărcați bateriile, alături de familie și cei dragi. Profitați de zilele libere pentru a vă odihni.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmează o perioadă cu lucruri bune, mai ales în plan sentimental. Nu este exclus să apară schimbări de bun augur și în privința vieții profesionale. Vă așteaptă noi oportunități și poate ar fi idnicat să le dați curs.

Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiți să fie atenți în privința problemelor de sănătate. Pe de altă parte, în luna aprilie, norocul vă poate surâde din punct de vedere emoțional. Cei care nu sunteți implicați într-o relație, nu este exclus să vă întâlniți sufletul pereche.

Pești

În următoarea perioadă, Peștii au tendința să devină prea euforici. Astrologii vă recomandă să fiți precauți, pentru că o astfel de atitudine poate aduce conflicte cu persoanele dragi.