Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru primăvară! Ce zodii vor avea de suferit

03.03.2021 | 10:30
Horoscop Mariana Cojocaru pentru primavara Ce zodii vor avea de suferit
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Mariana Cojocaru, pentru primăvara anului 2021, vine cu vești interesante pentru fiecare zodie. Apar tot felul de momente unice în viețile noastre, dar și câteva avertismente din partea astrelor.

Renumitul astrolog a pregătit un horoscop special pentru următoarele trei luni, unul plin de avertizări pentru zodii.

ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru susține că multe din lucrurile pe care le-a prevăzut s-au și întâmplat și tocmai de aceea predicțiile sale astrologice par de multe ori unele negative, căci consideră că numai știind care este pericolul pe care îl avem în față îl putem evita.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru următoarele trei luni

Berbecii au un martie plin de schimbări de macaz pe zona locului de muncă. Aceste schimbări nu sunt marcate de chestiuni care să-i țină liniștiți. Progresia solară va fi pe cea de-a 12-a casă a horoscopului lor general, acolo unde sunt și Neptun și Venus, planete care indică faptul că Berbecii trebuie să fie atenți la tot ce fac în carieră. În aprilie, se pune accentul mai mult pe sănătate.

ADVERTISEMENT

Taurii au un martie plin de tensiuni în amor și în relațiile de prietenie. Mulți au înscrise riscuri de trădare sau adulter. În aprilie, sănătatea e în relație cu cariera. În luna mai pot apărea vești care îi pot lua prin surprindere.

Gemenii au aspecte de cuadratură datorită axei karmice, asta însemnând cumpene în carieră. Mulți nu vor ști încotro s-o ia. În aprilie apar lecții legate de prieteni și viața sentimentală, iar în mai apar noi probleme care țin de karmă.

ADVERTISEMENT

Racii studiază mult în această lună și se reorientează profesional. În aprilie vor fi la răscruce de drumuri, unii pe carieră, alții pe familie, iar luna mai vine cu informații ce țin de dragoste. Sentimentele o pot lua razna.

Leii au o lună martie cu chestiuni legate de bani și de credite. Vin și anumite lecții karmice în această primăvară, până în mai, lecții de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii și Peștii sunt cei mai avantajați

Fecioarele au opoziție Soare-Neptun-Venus cu Soarele natal, iar asta înseamnă probleme în comunicare, fie că e vorba de familie sau dragoste. Aprilie vine cu restanțe karmice de plată, iar în mai pot apărea probleme la drum lung.

Balanțele se pot confrunta cu pierderi de bani sau de drumuri, deci trebuie să fie foarte atenți în lunile următoare.

Scorpionii au o primăvară în care cariera devine prioritară. Luna mai vine cu furtuni în paradisul conjugal.

Săgetătorii au parte de bariere pe destin. Luna aprilie va fi una încercată în dragoste.

Capricornii vor să se orienteze și ei. Au tot felul de dileme, fie legate de carieră, fie legate de raportul lor cu ceilalți, chiar cu familia. În luna mai pot plăti anumite lucruri nerealizate.

Vărsătorii pot schimba casa, domiciliul în această primăvară. În aprilie apare o triadă interesantă: comunicare-natură-sănătate.

Peștii se focusează asupra iubirii. Au un grad crescut de simpatie în ochii celorlalți. Au parte de aspecte care ne duc cu gândul la faptul că cei cu nivel de evoluție spirituală crescută pot primi bonusuri.

Previziunile Marianei Cojocaru a făcut previziunile în emisiunea de pe Youtube a lui Cristi Brancu.

 

 

ADVERTISEMENT