Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13 – 19 decembrie 2020. Provocări surprinzătoare pentru trei zodii

11.12.2020 | 19:45
Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 13  19 decembrie 2020 Provocari surprinzatoare pentru trei zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13 – 19 decembrie 2020 aduce provocări surprinzătoare pentru trei zodii. Din păcate, acestea vor avea parte de dezamăgiri pe toate planurile. 

Eclipsa totală de Soare din data de 14 decembrie 2020 anunță schimbări remarcabile pentru semnele zodiacale. Cunoscutul astrolog de la kfetele.ro este de părere că alinierea planetelor aduce un destin „virusat”, greu de schimbat.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos întâmplările și evenimentele de care au parte toate cele 12 zodii în perioada următoare. Iată, așadar, ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ în parte.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru intervalul 13 – 19 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Țara arde și baba se piaptănă, cam așa arată săptămâna pentru acest nativ. Se gândește numai la distracție, în ciuda faptului că se află pe un butoi de pulbere.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești într-o stare de adormire, care s-ar putea ca mai târziu să nască monștrii. Totul se întâmplă din cauza lui Lilith care se pregătește să rezoneze vibrațional cu Uranus Retrograd.

Gemeni

Sănătatea și cariera sunt vizate în următoarele zile. Nu ai deloc sentimente și ești dispus să calci pe cadavre pentru a-ți atinge propriile țeluri.

ADVERTISEMENT

Rac

Dragostea este un segment foarte șubred, fiind la o răscruce de drum legat de relația cu partenerul de viață. Din păcate, nu știi în ce direcție să mergi.

Leu

Avertismente legat de vremurile ce vin. Ar fi cazul să te gândești mai mult la persoanele lovite de soartă și la animalele năpăstuite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Adoptarea unui animal te aduce cu o treaptă mai sus spre înaltul cerului. Iubirea pură de suflete nevinovate este mai importantă decât oamenii.

Balanță

Treci la fapte și fă-ți singur dreptate, nu mai aștepta justiția. Înțelegi mult mai bine problemele și dilemele din carieră, dragoste și sănătate.

Scorpion

Te vezi urcat pe un piedestal, dar mare atenție, cariera îți este serios afectată de Luna Nouă, în timp ce alții plătesc la capitolul sănătate sau iubire.

Săgetător

Alinierea de planete nu aduce nimic bun, ci numai dezastru și haos. Destinul s-ar putea să scape de sub control, la fel dragostea și cariera.

Capricorn

Planeta Jupiter din zodia Vărsător te face vulnerabil din mai multe puncte de vedere, mai ales legat de carieră și sănătate. În dragoste mai ai unele dileme de descifrat.

Vărsător

Eclipsa Totală de Soare vizează energia care poate fi preluată din mai multe părți, dragoste, carieră sau starea de bine.

Pești

Ești vizat în mod direct, fiind o perioadă numai bună pentru a face bilanțul de final de an. În plus, relațiile și interacțiunea cu oamenii sunt în prim-plan.

ADVERTISEMENT