Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2020. Zodiile care au probleme majore

14.11.2020 | 14:20
Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 1521 noiembrie 2020 Zodiile care au probleme majore
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2020 poate fi favorabil pentru câteva zodii, pe când altele vor avea probleme majore. Totodată, în această perioadă Neptun este retrograd și va afecta foarte mult semnele din zodiac.

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat la Antena 3 preziviunile pentru spătămâna următoare. Veștile nu sunt deloc bune pentru mai mulți nativi.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu vor trece printr-o perioadă bună, vor fi loviți pe toate planurile, în timp ce Săgetătorii vor avea mari probleme în dragoste.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15-21 noiembrie 2020. Probleme în dragoste pentru Săgetători

Berbec

Berbecii vor avea tot felul de probleme în această săptămână. Cuvântul de ordine care guvernează următoarele șapte zile este dezechilibrul. Dragostea, cariera și sănătatea sunt în pericol din cauza unui Stellium format din patru planete.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor avea și ei parte de momente neplăcute pentru că perioada 15-21 noiembrie nu se anunță bună nici pentru ei. Aspectele dure ale acestei săptămâni pot fi rezolvate doar dacă înțeleg ce misiune karmică au.

Gemeni

Gemenii se vor simți ca într-o furtună puternică în toată perioada ce urmează. În carieră nu vor avea rezultatele așteptate, în dragoste e posibil să se producă o ruptură și nici cu sănătatea nu vor sta bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor fi loviți la fel ca celelalte zodii. Perioada următoare va fi una de încercare pentru acest nativ în special în ceea ce privește dragostea. Nu trebuie să se aștepte însă la clipe plăcute nici la job.

Leu

Leii sunt și ei vizați în ceea ce privește cariera și sănătate. Dacă nu se vor ține de acele lucruri esențiale, este posibil să întâmpine diferite probleme greu e rezolvat.

ADVERTISEMENT

Fecioara

Fecioarele vor fi puse în situații delicate, în special în ceea ce privește relațiile. Mare grijă la comunicarea cu familia, e posibil să apară ceartă de la discuții în contradictoriu. Și în carieră se poate să existe momente tensionate.

Balanță

Balanțele se vor confrunta cu probleme de sănătate pe care nu le vor depăși așa ușor. Cauza necunoasută a apariției lor va face ca perioada 15-21 noiembrie 2020 să fie de grea încercare.

Scorpion
Scorpionii vor primi un avertisment din partea destinului, unii vor fi pregătiți pentru ce urmează, alții se vor simți total depășiți. Spre finalul săptămânii gradul de vulnerabilitate va ajunge la cote alarmante.

Săgetător

Săgetătorii se vor afla în mijlocul unei situații complicate în plan amoros. Chiar dacă vor crede că se poate merge mai departe în relație, lucrurile nu stau deloc așa. Lovitura va fi una dureroasă.

Capricorn

Capricornii nu fac notă discordantă față de celelalte semne zodiacale. Săptămâna care urmează se anunța una plină cu dificultăți, multe care vin din trecut nu îi va afecta doar pe ei. E vizată întreaga familie.

Vărsător

Vărsătorii se vor lovi de schimbări radicale. Vor fi puși în situația de a alege între casă, familie, copii și carieră – job. Alegerea nu e ușoară și e posibil să fie urmăriți întreaga viața de decizia pe care o vor lua acum.

Pești

Peștii vor fi afectați pe toate planurile. Este posibil să fie cea mai lovită zodie din horoscop în perioada 15-21 noiembrie. Ceea ce urmează este foarte periculos și nu poate fi evitat.

ADVERTISEMENT