Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 18-24 octombrie. Mari provocări pentru Vărsători

19.10.2020 | 11:48
Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 1824 octombrieMari provocari pentru Varsatori
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Mariana Cojocaru pentru săptămâna 18-24 octombrie 2020 aduce foarte mari schimbări pentru mulți nativi ai zodiacului. Vor exista chiar anumite dispute, la nivel amoros.

Cei născuți în Vărsător, dar și nativii Pești vor avea de trecut prin adevărate probe de foc în aceste vremuri. Totodată, Soarele se află în Scorpion, motiv pentru care cunoscutul astrolog a anunțat transformări la nivel karmic.

ADVERTISEMENT

Potrivit horoscopului prezentat la antena3.ro, această săptămână va debuta ceva mai greu pentru anumite zodii, din pricina momentelor mai dificile pe care vor fi nevoite să le traverseze.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru perioada 18-24 octombrie 2020. Prin ce schimbări trec toți nativii

Berbec

Berbecii debutează această perioadă cu anumite piedici, dar acest nativ descoperi curând că poate avea și anumite reușite. Există anumite semne karmice foarte clare pentru ei că nu trebuie să se îngrijoreze, fiind vorba doar de un scurt blocaj. Vor avea însă de înfruntat și Mercur Regtrograd.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor fi afectați de prezența maleficei Lilith în acest interval. Din acest motiv, pentru acești nativi lucrurile parcă o vor lua razna, deoarece vor avea parte și de anumite dispute nedorite în plan sentimental. Certurile din dragoste pot să apară în orice moment, de aceea trebuie ca Taurii să își păstreze calmul.

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă în care vor medita foarte profund asupra vieții lor. Orice greșeală din trecut lăsată nerezolvată ar putea să se întoarcă acum în viețile lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au în fața lor o perioadă foarte agitată și vor putea să își analizeze parcursul de până acum, atât în planul carierei, dar și pe cel al dragostei. Vor avea de înfruntat mai multe provocări total neașteptate.

Leu

Leii vor înțelege mai bine toate provocările care se îndreaptă spre ei. Din planurile lor de viitor, atent puse la punct nu se exclud în aceste momente nici copiii. Pentru acest nativ în semn de foc urmează o grea bătălie pentru a putea să își dea seama ce își dorește cu adevărat de la viață.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor avea mai multe realizări în plan personal și trebuie să fie atente și la aspectul de sănătate. Unii dintre acești nativi pot avea mici disconforturi, motiv pentru care nu trebuie să evite o vizită la un specialist.

Balanță

Balanțele se simt ceva mai descurajate de anumite aspecte personale din viața lor. Ar putea avea parte de o decepție în dragoste, fie vor putea afla mai multe secrete și nu vor ști cum să facă față provocărilor.

Scorpion

Scorpionii își dau seama că au nevoie clar de o pauză pentru că au înfruntat și ei suficiente provocări. A fost vorba fie despre o ruptură în plan amoros, pe care nu au trecut-o prea ușor cu vederea, fie de o schimbare uriașă la nivel job. Vor încerca să readucă lucrurile la un normal dorit.

Săgetător

Săgetătorii se simt mai defazați ca de obicei și pare că au de plătit mai multe datorii din alte vieți, fiind vorba de o perioadă foarte grea pentru ei și din punct de vedere profesional. Nu vor ști încotro să o apuce, însă nu trebuie să privească lucrurile cu mult calm.

Capricorn

Capricornii ar putea avea parte de o schimbare majoră la locul de muncă, fie de anumite probleme din cauza unei afaceri neprofitabile. Se pare că universul are alte planuri pentru ei și trebuie să ia lucrurile ca atare.

Vărsător

Vărsătorii au parte de anumite momente de dezechilibru și parcă resimt liniștea dinaintea furtunii ce se îndreaptă spre ei. Orice criză personală poate fi traversată însă cu foarte multă răbdare și trebuie să rămână optimiști.

Pești

Peștii au și ei anumite dificultăți când vine vorba de comunicarea cu cei dragi. Ar putea avea parte și de anumite probleme cu justiția dacă nu vor fi atenți, dar și de o decepție în plan amoros.

ADVERTISEMENT