ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie. Leul nu stă bine la capitolul dragoste

Autor: Alexa Serdan | 27.09.2020 | 12:15
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. Leul nu stă bine la capitolul dragoste
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 4-10 octombrie. Racii au de înfruntat anumite provocări. Sursa foto: captură video Youtube

Astrologul Mariana Cojocaru a consultat astrele și a descoperit care sunt evenimentele și întâmplările de care vor avea parte zodiile în perioada 27 septembrie – 3 octombrie. Potrivit horoscopului săptămânal, nativii vor fi afectați din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nici alte aspecte ale vieții nu merg cum ar trebui, după cum a anunțat cunoscutul astrolog în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

Prin urmare, sănătatea și partea profesională sunt serios afectate în perioada următoare, nativii fiind nevoiți să fie cu ochii în patru și să nu se aventureze în necunoscut.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mariana Cojocaru pentru intervalul 27 septembrie – 3 octombrie, de la zodie la zodie

Berbec

Relația amoroasă este dificilă, la fel sănătatea și cariera. Fragilitatea își spune cuvântul, fii atent la disputele aprinse și la unele lucruri pe care le-ai putea pierde.

Taur

Locul de muncă și afacerile proprii se coordonează. Tensiuni la capitolul dragoste care ar putea duce la o ruptură în viitorul cât mai apropiat. Sănătate șubredă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Iubirea nu este deloc ceea ce trebuie, mare atenție ce decizii luați în acest sens. Ai de plătit niște restanțe karmice, lucru care s-ar putea să atragă multe aspecte negative.

Rac

Relația de cuplu nu mai pare așa solidă ca atunci când v-ați căsătorit. Fericirea s-a cam dus pe apa sâmbetei. Sănătatea și partea profesională depind foarte mult de karma fiecărui om în parte.

ADVERTISEMENT

Leu

Aspecte dure și negative pe toate planurile. Unii nativi s-ar putea confrunta cu probleme în iubire, în timp ce alții nu stau deloc bine la capitolul carieră. Oricum ar fi, se cer atenție și răbdare.

Fecioară

Marte Retrograd din perioada aceasta nu aduce nimic bun, ci numai cumpene. Sănătatea, cariera și familia sunt vizate de cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmică.

ADVERTISEMENT

Balanță

Săptămâna viitoare aduce conflicte și tensiuni atât acasă, cât și la locul de muncă. Neclaritate în privința orientării și viitorului copiilor în aceste vremuri complicate.

Scorpion

Relațiile sentimentale sunt zguduite serios, chiar și pentru cei care sunt căsătoriți de ani buni. Se anunță certuri și discuții contradictorii inclusiv pentru relațiile perfecte.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Astrele au rezervat pentru acest nativ blocaje și drumuri întortocheate pe toate planurile. Nu mai poți înainta și ai senzația că bați pasul pe loc, mai bine ia o pauză.

Capricorn

Sunt vizate aspecte care țin de familie și probleme medicale. Și asta datorită cuadraturii planetelor din constelația voastră cu Soarele din Balanță care perioada asta face opoziție cu Marte Retrograd și Lilith

Vărsător

Dileme existențiale pe care nu reușești să le înțelegi oricâte întrebări îți pui. Nu ai cum să afli ce ai fost sau ai făcut într-o viață anterioară. Ai ajuns la o barieră care nu se poate ridica.

Pești

Relațiile compatibile, armonioase se pot transforma într-o clipită în unele tensionate și dificile. Structura zodiacului s-a schimbat radical, lucru care aduce aspecte clare pentru fiecare karmă în parte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!