ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna Patimilor. Perioadă plină de încercări pentru mai multe zodii

Autor: Alexa Serdan | 24.04.2021 | 21:05
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna Patimilor. Perioadă plină de încercări pentru mai multe zodii
Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna Patimilor. Perioadă plină de încercări pentru mai multe zodii. Sursa foto: antena3.ro

Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt previziunile astrologice de care au parte semnele zodiacale în săptămâna Patimilor. Potrivit astrologului, se anunță o perioadă plină de încercări. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, cititorul în stele de la Antena 3 a ținut să mai adauge că Luna Plină în Scorpion, de marți, 27 aprilie, nu aduce deloc lucruri bune sau favorabile.

Horoscopul pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021 este relatat în cele ce urmează. Descoperă și tu ce au pregătit astrele pentru săptămâna Patimilor!

ADVERTISEMENT

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna Patimilor, de la zodie la zodie

Berbec

Risc major de blocaje și de probleme pe mai multe planuri. Luna Plină în Scorpion poate afecta sectorul profesional, precum și viața amoroasă și de familie.

Taur

Ești pe aceeași treaptă cu Scorpionul când vine vorba de probleme. Săptămâna Patimilor nu aduce deloc lucruri bune în domeniul sănătății și legat de sentimente.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O săptămână care anunță liniștea dinaintea unei furtuni aprige. Sunt foarte multe aspecte care țin de karma nativilor născuți în zodia Scorpion.

Rac

Sănătatea este vizată în perioada următoare de astre. Trebuie să fii extrem de atent la evenimentele care pot duce la accidente sau alte incidente.

ADVERTISEMENT

Leu

Persoanele născute în această zodie se bucură, anunță astrologul Mariana Cojocaru, de o cuadratură interesantă a soarelui natal.

Fecioară

Posibilă răscruce de drumuri, de care nu ești deloc străin. Ești perfect conștient că la această bifurcație se află destinul tău.

ADVERTISEMENT

Balanță

Posibile blocaje de comunicare. Săptămâna Patimilor nu este străină nici de alte probleme, care pot ține de drumuri sau călătorii.

Scorpion

Opoziția cu zodia Taur naște un risc foarte ridicat de trădări ce pot viza parteneriatele de la locul de muncă sau eventualele călătorii.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Este o perioadă foarte grea, dar din păcate, lucrurile nu vor fi bune nici pe parcurs. Totul este numai un preambul la eclipsele care vor veni.

Capricorn

Luna Plină din această săptămână vizează relațiile pe care le ai cu copiii, dar și cu cercul de prieteni. În aceeași situație ești și cu persoanele sus puse.

Vărsător

Saturn va face cuadratură cu Luna Plină din Taur. Se anunță aspecte care țin foarte mult de karma lui Lilith (Luna Neagră).

Pești

Avertisment asupra studiilor, restanțelor casnice, care au șanse mari să se reactiveze pe zona sentimentală și pe cea legată de carieră.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!