Life

Horoscop Mariana Cojocaru. Ce aduce Venus retrograd pentru zodii

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologul a dezvăluit, la Antena 3, ce aduce Venus retrograd pentru nativi. Este o perioadă marcată de schimbări importante.
04.12.2021 | 22:57
Horoscop Mariana Cojocaru Ce aduce Venus retrograd pentru zodii
ADVERTISEMENT

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce schimbări aduce Venus retrograd pentru nativi. Totodată, este și eclipsă totală de Soare, a paisprezecea din secolul XXI și ultima din anul 2021.

Faza totală a acestei eclipse nu va putea fi observată pe teritoriul României, ci doar de pe suprafața Atlanticului de Sud, urmând să treacă peste Antarctica Occidentală. Aceasta va lua sfârșit în extremitatea sudică a Pacificului.

ADVERTISEMENT

La Antena 3, astrologul a explicat cum sunt afectate zodiile de această eclipsă, dar și de Venus retrograd.

Mariana Cojocaru, despre cum vor fi afectate zodiile de Venus retrograd

Invitată la Antena 3, Mariana Cojocaru a vorbit despre efectele eclipsei totale de soare asupra zodiilor. Eclipsa este foarte importantă și va afecta mai ales relațiile sentimentale, matrimoniale, profesionale sau sociale.

ADVERTISEMENT

Ies la suprafață nemulțumiri, secrete și chiar dureri care au fost ascunse până acum. Nativii vor trece prin momente dificile după această eclipsă.

„Este o eclipsă de Soare foarte importantă pentru că pe de-o parte avem o poziție în Luna Albă, sau Lilith şi Mercur în Lilith, ceea ce ne indică faptul că această eclipsă totală de Soare ne ia la întrebări relațiile sentimentale, matrimoniale, profesionale, sociale.

ADVERTISEMENT

Scoate la lumină tot soiul de nemulțumiri de secrete şi chiar dureri ascunse. Totul este de natură karmică pentru că Lilith are implicații karmice”, a explicat astrologul la emisiunea News Magzine de la Antena 3.

Astrologul îi îndeamnă pe nativi să fie atenți la carieră, dar și la relația cu străinătatea, lucruri esențiale în aceste vremuri tulburi.

ADVERTISEMENT

Nativii primesc timp pentru a reflecta asupra relațiilor din viața personală, cât și profesională. Vor încerca să-și dea seama dacă sunt sau nu compatibili cu persoana respectivă.

În același timp, multe zodii vor să înțeleagă cu adevărat de ce au venit pe Pământ și care este misiunea lor. În general, eclipsele vin cu implicații foarte mari.

După această eclipsă va fi Venus în retrograd. În varianta lui pozitivă, acesta ar putea readuce iubiri, parteneriate sau colaborări din trecutul nativilor.

„E important să fim atenți la anumite locații de pe Planetă. După acestă eclipsă de soare vom avea Venus în retrograd care ar putea, în varianta lui pozitivă să readucă iubiri, parteneriate, colaborări din trecut. Lucruri care țin de partea nevăzută şi constructivă a vieţii noastre”, a mai spus astrologul Mariana Cojocaru.

ADVERTISEMENT