Life

Horoscop mayaș pentru luna noiembrie 2020. Ce ne așteaptă

28.10.2020 | 11:24
Horoscop mayas pentru luna noiembrie 2020 Ce ne asteapta
ADVERTISEMENT

Horoscop mayaș pentru luna noiembrie 2020: potrivit vechiului zodiac al poporului sud-american, fiecare zodie trebuie să învețe o serie de lucruri în viață pentru a atinge fericirea totală, iar în viziunea acestei culturi, fericirea este de multe ori drumul către ea.

Îți prezentăm câteva caracteristici scurte ale fiecărui semn zodiacal, dar și ce ne așteaptă în cea de-a 11-a lună a anului.

ADVERTISEMENT

Zodia Ch’en (2-21 ianuarie). Persoanele născute sub acest semn sunt puternic influențate de energia Lunii, iar luna noiembrie va începe sub impactul Lunii Pline de pe 31 octombrie. Pentru mulți care sunt născuți între 2 și 21 ianuarie urmează o perioadă de glorie din punct de vedere financiar.

Horoscop mayaș pentru luna noiembrie 2020

Zodia Yax (22 ianuarie – 10 februarie). Persoanele cu această zodie pe harta nașterii sunt pașnice și sunt recunoscute pentru firile lor reconciliatoare. În noiembrie li se va cere opinia pentru a rezolva multe probleme dificile.

ADVERTISEMENT

Sac (11 februarie – 2 martie). Sunt considerați cei mai norocoși din zodiacul mayaș, iar norocul va bate la poarta lor în luna care urmează, mai ales din punct de vedere sentimental.

Keh (3 – 22 martie). Aceste persoane se simt legate de natură, de glie, de tot ce înseamnă tradițional. În noiembrie vor fi puși în situații destul de dificile, căci vor trebui să renunțe la anumite comodități.

ADVERTISEMENT

Mak (23 martie – 11 aprilie). Oamenii care au acest semn al nașterii sunt extrem de misterioși. În noiembrie, cortina va cădea și unele secrete pe care credeau că le-au păstrat extrem de bine vor ieși la iveală.

K’ank’in (12 aprilie – 1 mai). Acești oameni trăiesc în perfectă armonia cu Cosmosul, dar acel echilibru va fi zbuciumat la mijlocul lunii noiembrie de niște probleme cât se poate de pământești.

ADVERTISEMENT

Muwan (2 – 21 mai). Oamenii născuți sub această zodie mayașă sunt extrem de nerăbdători, cuvântul care îi caracterizează cel mai bine fiind impulsivitate. În noiembrie trebuie să ia lucrurile mai ușor, altfel riscă să piardă enorm.

Pax (22 mai – 10 iunie). Oamenii născuți în intervalul din paranteză nu sunt foarte binevoitori, ba chiar li se spune dictatorii zodiacului. În noiembrie își vor da seama cum este să fie puși mereu la zid, căci își vor găsi nașul.

Kayab (11 – 30 iunie). Oamenii aceștia călătoresc foarte mult și citesc biblioteci întregi în timp ce alții abia se dumiresc cu titlurile cărților. Sunt persoane extrem de inteligente și de cochete, iar noiembrie este luna lor norocoasă.

Ce îi așteaptă pe cei născuți în august și septembrie

Kumk’u (1 – 20 iulie). Crocodilul în zodiacul mayaș este simbolul supraviețuirii. Noiembrie le va pune acesor persoane în cale tot felul de posibilități de relansare.

Wayeb (21 – 25 iulie). Cei născuți în aceste 5 zile (pentru mayași, aceștia se conectează cu Divinitatea și pot vorbi cu morții) au cele mai strălucite idei pentru a ieși din bucluc. În noiembrie, cineva născut în acest interval va oferi o soluție la situația planetară prin care trecem.

Pop (26 iulie – 14 august). Sunt profesorii, pedagogii, maeștri ai spiritualității. În noiembrie vor avea chiar ei nevoie de un sfătuitor.

Wo (15 august – 3 septembrie). Aceștia oameni meditează foarte mult și iau cu dificultate o decizie. În noiembrie vor fi nevoiți să se grăbească.

Sip (4 – 23 septembrie). Acești oameni sunt nobili, grațioși, extrem de atenți la doleanțele celor din jur. În viață se lovesc de multe probleme, dar au destulă anduranță. În noiembrie obțin un succes important.

Sotz (24 septembrie – 13 octombrie). Aceste persoane sunt veșnic nehotărâte, iar cei din jur își pierd răbdarea cu ele. În noiembrie vor surprinde: vor lua cele mai bune decizii în timp record.

Sec (14 octombrie – 1 noiembrie). Sunt oamenii care se ridică din propria lor cenușă, iar și iar. În noiembrie vor da dovadă de perspicacitate și se vor reinventa.

Xul (2 – 22 noiembrie). Altruiști de fel, dar și duri când trebuie, în luna noiembrie își vor găsi echilibrul interior, cel după care tânjeau în toate lunile care s-au scurs din acest an.

Yaxk’in (23 noiembrie – 12 decembrie). Persoanele care sunt născute în acest interval au darul vindecării sufletelor celor din jur. În noiembrie va fi mare nevoie de ei, mai ales pentru cei care caută un bun psiholog.

Mol (13 decembrie – 1 ianuarie). Acești nativi își construiesc propriul lor univers, propria lume imaginară și se simt foarte bine în ea. E mai greu când se dau cu capul de prag, când revin cu picioarele pe pământ, dar le trece repede. În noiembrie vor avea câteva episoade de dușuri reci.

 

ADVERTISEMENT