Life

Horoscop mayaș pentru septembrie 2021. Care sunt cele mai fericite zodii

Horoscop mayaș pentru luna septembrie 2021: continuarea primei luni de toamnă aduce tot felul de momente impresionante și de bucurie în viețile multora.
07.09.2021 | 11:26
Horoscop mayas pentru septembrie 2021 Care sunt cele mai fericite zodii
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou horoscop, cel mayaș, pentru luna septembrie 2021, mai multe semne zodiacale vor avea parte de momente extrem de fericite, dar și de cumpene deosebite.

În zodiacul mayaș există 19 semne zodiacale împărțite, precum în zodiacul european, pe săptămânile din fiecare lună.

ADVERTISEMENT

Zodia Chen (2-21 ianuarie): Septembrie este pentru tine, semnul Furtunii în horoscopul mexican, o lună liniștită. Toate planurile îți ies ca la carte.

Horoscop mayaș pentru luna septembrie 2021, zodie cu zodie

Zodia Yax (furtuna verde sau Venus – 22 ianuarie-10 februarie): Te așteaptă decizii majore mai ales din punct de vedere financiar. Nu este o lună ușoară.

ADVERTISEMENT

Zodia Sac (Furtuna albă sau broasca de Nord, 11 februarie – 2 martie): Te macini foarte mult pe interior și riști să pierzi din vedere lucrurile esențiale. Ți se deschid porți, dar le închizi din greșeală și rămâi pe dinafară.

Zodia Keh (Furtuna Roșie, 3-22 martie): Iubești frumosul și te vei înconjura de frumos în perioada următoare. Lucrurile se vor schimba în bine și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Zodia Mak (Zeul Numărului 3, 23 martie-11 aprilie): Petreci mult timp în compania celor dragi și te simți extrem de măgulit de vorbele frumoase care ți se adresează.

Zodia Kankin (Soarele Galben, 12 aprilie-1 mai): Vei avea nevoie de multe certitudini pentru a merge mai departe. Trebuie să te debarasezi de trecut.

ADVERTISEMENT

Zodia Muwan (2-21 mai): Tu, Zeul Ploii în horoscopul mexican, vei avea un septembrie extrem de încărcat din toate punctele de vedere.

Zodia Pax (Jaguarul, 22 mai-10 iunie): Trebuie să faci față unor situații interesante la locul de muncă. Vei duce anumite bătălii destul de complicate cu colegii de muncă.

Zodia Kayab (Zeul Lunii, 11-30 iunie): Vei trăi tot felul de experiențe noi în luna septembrie. Vei avea parte de revelații importante.

Cei născuți după 15 august susțin bătălii importante

Zodia Kumku (Crocodilul, 1-20 iulie): Luna septembrie îți aduce speranța unui trai mai bun din toate punctele de vedere.

Zodia Pop (26 iulie-14 august): Vei deveni un adevărat lider în această toamnă. Semnele că te pricepi foarte bine la anumite lucruri vor fi recompensate din timp.

Zodia Wo (Broasca, 15 august-3 septembrie): Te pregătești pentru a susține o serie întreagă de bătălii. Vei apăra un adevăr în care crezi cu tărie.

Zodia Sip (Furtună Roșie, 4-23 septembrie): Te definește noblețea, dar poți să te transformi foarte repede într-un demon atunci când ceva te supără. În septembrie ești axat pe liniște și pe cooperare cu cei din jur.

Zodia Soț (24 septembrie-13 octombrie): Manifești interes pentru științele oculte, pentru tot felul de cărți despre mistere și taine nepătrunse ale Universului.

Zodia Sec (14 octombrie-2 noiembrie): Ești bine ancorat în realitate, fapt pentru care mulți vor apela în septembrie la viziunea ta lucidă asupra evenimentelor.

Zodia Xul (3-22 noiembrie): Ești o persoană fidelă, la fel ca animalul tău totemic, câinele. În septembrie s-ar putea să descoperi că partenerul de viață nu ți-a fost la fel de fidel.

Zodia Yaxkin (23 noiembrie-12 decembrie): Fiind guvernat de zeul mayaș al Soarelui, te preocupă foarte tare puterea. Vei controla multe idei, dar și oameni. Este o lună bună.

Zodia Mol (13 decembrie-1 ianuarie): Descoperi câteva lucruri neplăcute despre o persoană la care ții. Începi să o vezi cu alți ochi din luna septembrie.

 

ADVERTISEMENT