Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Care este cea mai răzbunătoare zodie. De cine trebuie să te ferești

Mihai Voropchievici a făcut un top al celor mai răzbunătoare zodii din horoscop. Numerologul a scos la iveală care sunt nativii de care trebuie să te ferești pentru că sunt alunecoși și schimbători.
28.06.2021 | 20:17
Horoscop Mihai Voropchievici Care este cea mai razbunatoare zodie De cine trebuie sa te feresti
Horoscop Mihai Voropchievici. Care este cea mai răzbunătoare zodie. De cine trebuie să te ferești. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Sunt câteva semne zodiacale care au un mod mai dificil de a se comporta în societate și care pot fi greu sau imposibil de înțeles, după cum a dezvăluit numerologul în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Mihai Voropchievici spune că sunt unele zodii la care trebuie să avem grijă când vine vorba de interacțiune pentru că tensiunile și problemele de comunicare pot apărea destul de ușor.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici, totul despre zodiile care sunt răzbunătoare din fire

Gemeni

Zodie duală, la fel ca cei din Pești. Sunt genul de oameni care trec ușor de la o stare la alta, sunt extrem de schimbători. Sfat: caută să te relaxezi atunci când ești în prezența lor, dacă vrei să te bucuri de o stare de bine interioară.

Nu trebuie să le porți ură și pică celor născuți în nativul Gemeni pentru că sunt destul de greu de înțeles, însă atunci când reușești vei putea intra foarte ușor în jocul lor.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt persoane care își schimbă dispoziția foarte rapid și care nu spun niciodată ce le deranjează. Au foarte multe lucruri care le țin numai pentru ei și reușesc cu greu să se exteriorizeze. E greu să ghicești ce se află în sufletul lor, mai ales când sunt într-o pasă proastă.

Este foarte important ca oamenii să le înțeleagă stările și trăirile și să-i ajute să se detașeze de problemele care îi macină. Nativii trebuie să lase în urmă tot ce le poate provoca depresie sau anxietate.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Sunt genul de persoane care nu vor să fie înțelese uneori și stau mai tot timpul supărate. Sensibilitatea le caracterizează și nu acceptă să pătrundă anumite persoane în Universul lor, lucru care poate fi catalogat ca o armură.

Cei născuți sub acest semn zodiacal atacă înainte de a fi atacați, un sistem de apărare care poate fi văzut ca un mister. Este foarte important să nu căutați certuri și conflicte cu Scorpionii pentru că stau bine la capitolul răzbunare și nu acceptă să fie trădați.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Inteligența este cea care îi caracterizează, dar și faptul că nu-și exprimă emoțiile. Au la rândul lor câteva ciudățenii, în special când i-ai oferit lucruri bune și te aștepți să îți mulțumească pentru că dispare de lângă tine.

Este o zodie neînțeleasă, drumul său în viață fiind unul greu de deslușit. Este persoana care nu știe ce cale să aleagă, chiar dacă este văzut ca omul viitorului, om care explorează. E greu de anticipat cineva care are acest semn zodiacal.

Pești

Complicați prin prisma faptului că nu spun deloc ce gândesc. Secretomania și dualitatea caracterizează din plin această zodie, care este de asemenea și foarte alunecoasă. Debordează de creativitate și se bucură de o multitudine de idei.

Au o artă care îi ajută să câștige dragostea celor din jur. Dacă o persoană Pești se gudură pe lângă tine înseamnă că sigur are nevoie de ceva de la tine, asta pentru că este extrem de viclean. În cele din urmă poate fi înțeles de cei din jur.

ADVERTISEMENT