Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce îți aduce fericire în funcție de zodie

Horoscop Mihai Voropchievici. Iată ce îți aduce fericire în funcție de zodie, potrivit numerologului de la Antena 3.
02.09.2021 | 20:31
Horoscop Mihai Voropchievici Ce iti aduce fericire in functie de zodie
Horoscop Mihai Voropchievici. Ce îți aduce fericire în funcție de zodie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horosop Mihai Voropchievici. Renumitul numerolog de la Antena 3 îți spune ce te face fericit în funcție de zodie.

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce îți aduce fericire în funcție de zodie

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ne aduce fericire în funcție de zodie. Pentru Berbeci, fericirea depinde doar de faptul că reușesc sau nu să-și țină în frâu sentimentele sau energia ieșită din comun, entuziasmul.

ADVERTISEMENT

Taurii își doresc să aibă parte de confort, prieteni în jurul mesei, mâncăruri selecte și o locuință amenajată după propriul gust. Cu toate acestea, acești nativi își găsesc fericirea în lucrurile durabile și nu efemere.

Gemenii consideră că viața este prea amuzantă ca să piardă timp plângând. Ei știu să facă bine toate lucrurile care le aduc fericire și mulțumire. Totodată, sunt dornici de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

Scopul principal al nativilor din zodia Rac este ca tot ceea ce fac să fie asigurat și să le aducă împlinirea sufletească. Sunt buni familiști și vor a în jurul lor să fie oameni pe care să se poată baza.

Nativii din zodia Leu se simt fericiți în momentul în care se află în centrul atenției.

Pentru nativii Fecioară este foarte greu să fie mulțumiți din cauza faptului că sunt perfecționiști. Preferă să se înconjoare cu oameni care au înclinație spre perfecționism și sunt fericiți atunci când primesc stimă și respect de la ceilalți.

ADVERTISEMENT

Ce îi face fericiți pe nativi. Armonie și afecțiune pentru Balanțe

Nativii Balanță sunt fericiți dacă au parte de pace și armonie, dar și de afecțiune totală. Pentru ei nu contează lucrurile materiale ca să-și găsească fericirea, ci dragostea.

Scorpionilor le este greu să rămână fericiți pe termen lung. Faptul că sunt empatici le aduce fericire, faptul că pot oferi protecție și bunăstare persoanelor mai puțin norocoase decât ei.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii sunt optimiști și idealiști, iar aceste trăsături le aduc o stare de bine. Acești nativi sunt fericiți când scapă de niște frustrări sau limite.

Capricornii caută în permanență să creeze un echilibru în viața lor atunci când vine vorba de muncă. Ei sunt cei mai fericiți atunci când reușesc să împlinească acel absolut între profesie și familie.

Nativii din zodia Vărsător sunt fericiți atunci când ies cu capul sus dintr-o situație dificilă.

Pentru Pești, fericirea persoanelor la care ei țin cel mai mult le aduce și lor sentimentul de fericire.

ADVERTISEMENT