News

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii care au parte de schimbări majore în 2019

13.04.2019 | 19:11
Horoscop Mihai Voropchievici  Cele 5 zodii care au parte de schimbari majore in 2019

Potrivit horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” de pe Antena 3, există 5 zodii care trebuie să facă schimbări majore în anul 2019. Modificările vin pentru zodiile care sunt mai controversate, care se lasă în sfera lor și se obișnuiesc să le fie bine. Sfatul astrologului pentru aceste zodii este să lase logica deoparte și să iasă din zona de confort.

Horoscop Mihai Voropchievici. 5 zodii care au parte de schimbări majore

De altfel, s chimbarea nu este întotdeauna ceva rău. Dacă este făcută după ce te-ai gândit și răzgândit înainte, iar dacă mână de ajutor îți este și un context astral favorabil, nimic nu poate fi mai bun.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele 5 zodii care au parte de schimbări majore în 2019
Mihai Voropchievici a prezentat cele 5 zodii care trebuie să facă shcimbări pentru a avea un an mult mai bun

Taur

Taurul, prin excelenţă este tipicar, e mai conservator şi nu caută să producă schimbări. Pe cât e de abstract, pe atât e de predispus la schimbare. Va trebui să ţină pasul cu evenimentele. Trebuie sa învete să se adapteze. Adaptarea este prioritară şi trebuie să rişte. Trebuie să ţină pasul cu evenimentele, să rişte şi să aibă încredere în el. Va avea parte de schimbări excelente în plan profesional şi personal.

Capricorn

Capricornul e atât de introvertit, nu se exteriorizează, cu toate că are nevoie să pună trăirile pe tapet. Trebuie să îşi recunoască slăbiciunile. Are emoţii la cote foarte înalte, dar şi frici. Îi este teamă să nu facă ceva greşit. Trebuie să asculte despre lucrurile care nu îi plac. Anul acesta poate empatiza cu cei din jur, cu toate că e foarte selectiv. Trebuie să afle ce îi lipseşte în plan sentimental, pentru că are nişte dorinţe  Trebuie să afle ce îi trebuie ca să atingă mulţumirea sufletească.

Leu

Leul, prin excelenţă explodează, e artistul care străluceşte. Nu poţi să te plictiseşti cu el. Te scoate din starea de pasivitate. El trebuie să-şi tempereze pornirile anul acesta. Îi trebuie un pic de autocontrol. Anul acesta trebuie să fure de la Balanţă un pic de diplomaţie. Trebuie să fie maleabil şi să accepte că are slăbiciuni.

Fecioara

Fecioara stă în confortul ei şi îşi cunoaşte limitele, forţa de muncă, dar vine un an care agită, un an universal, care o obligă să iasă din zona de confort şi să se reinventeze. Trebuie să creeze o schimbare în viaţa personală şi profesională. Trebuie să analizeze dacă nu merge ceva în viaţa sentimentală. Să lase logica şi dogmatismul.

Pești

Peştii calcă pe pământ dar sunt cu capul în nori. Trebuie să iasă din visare şi să încerce să îşi controleze viaţa. Sunt încărcaţi cu responsabilităţi şi trebuie să se adune. Au persoane care le intervin în viaţă, dar nu trebuie să le permită să facă asta.