Life

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai violente zodii. Situațiile care le scot din pepeni!

Horoscop Mihai Voropchievici. Află care sunt cele mai violente zodii atunci când se confruntă cu o situație extrem de complicată.
10.11.2023 | 16:00
Horoscop Mihai Voropchievici Cele mai violente zodii Situatiile care le scot din pepeni
Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai agresive zodii în situații de criză. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Maestrul runelor și astrologul FANATIK enumeră cum depășește fiecare zodie o situație de criză din viața lor și care sunt cele care rezolvă totul cu nervi, chiar cu agresiune!

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai agresive zodii în situații de criză

Fiecare om care trece prin criză își stabilește coordonatele lui când trece printr-o situație de criză. Unul e mai temperat, altul mai agresiv. În funcție de aceste caracteristici, ne rezolvăm situația de criză, așteptând zile mai bune. Să vedem cum se manifestă în această situație de criză fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Berbecii, de pildă, sunt furioși. Devin agresivi. Ei luptă sub varianta unei persoane agresive, mai ales fiind o zodie de foc. Ei așa reușesc să depășească momentul respectiv de criză.

Horoscop Mihai Voropchievici. În schimb, Taurul devine rigid. Caută să se replieze în el, dar făcând asta nu face decât să caute soluții, să caute puncte de sprijin. Modul de a se retrage în propria persoană îi e de mare ajutor. E un tip cerebral și, făcând uz de calitățile lui native, e și un gânditor și reușește să găsească soluțiile necesare.

ADVERTISEMENT

Mergem la Gemeni. Gemenii, când sunt în criză, au un stil extraordinar. Se detașează de situația respectivă. Creează impresia că nu-i interesează. Trec la cu totul altă temă, discută despre altceva. Nici nu caută rezolvările. Pur și simplu, e detașare totală și așteaptă ca situația de criză să se rezolve de la sine sau să intervină alte persoane care să le rezolve problema.

Racii se izolează, Leii devin aroganți

Racii, la fel ca Taurii, se izolează. Nu mai vor să discute cu nimeni, se retrag și încep să pună bariere între el și ceilalți care îi mobilizează. În momentul când s-au retras în ei, mintea lor funcționează la parametri normali sau supra-normali. Când sunt în retragere, găsesc cele mai bune soluții pentru a ieși din criză. Nici nu spun, nici nu se laudă cu soluția găsită.

ADVERTISEMENT

Leii, într-o situație de criză devin aroganți, pur și simplu. Încep să se poarte cu superioritate, să iasă în evidență, dar în sufletul lor se simt, totuși rănit. Pentru că se simt răniți, când sunt întrebați dacă i-au pus la pământ niște situații nu vor recunoaște și devin disprețuitori.

Fecioarele, care sunt cerebrale, caută să înțeleagă de unde a apărut situația de criză. Sunt precaute, nu dau vina pe nimeni. Pur și simplu, nu discută cu nimeni, pentru că o astfel de situație pe ele le pune în ipostaza de a nu se putea exprima. Sunt confuze, dar apelând la inteligența lor superioară și modul de a înțelege altfel lucrurile, reușesc în final să depășească necazurile.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici. Balanța, când e într-o situație de criză, caută în primul rând să se protejeze. În luarea unor decizii, e mai superficială. Se detașează și tratează un pic mai superficială hop-urile, obstacolurile. Nu vor să facă un capăt de țară din nimic, căci nu le place să sufere.

Scorpionii devin dramatici, vocali. Vor să demonstreze că e normal să fie și nefericiți. Ei cred că unele lucruri se plătesc din cauza karmei. Cu toate astea, sunt isteți, căci încearcă în situația lor de criză să îi facă părtași și pe cei din jur.

Săgetătorii sunt violenți

Săgetătorii devin violenți, dar ce violenți! Caută să învingă, să câștige. Devin reci când se simt dezamăgiți când n-au reușit să stingă focarul de criză. Caută, cu tot dinadinsul, să se mobilizeze și să se autodepășească prin toate acțiunile pe care le fac.

Horoscop Mihai Voropchievici. Capricornii fac la fel ca Taurii. Se retrag în ei, dar sunt foarte furioși. Atunci, dacă ei creează criza, nu se iartă nici măcar pe ei. Dacă obțin victoria, în final, vor rămâne indiferenți și își asumă totul. Vărsătorii iau totul în joacă și trec de la starea de criză la cu totul altceva, fac la fel ca Gemenii. Se eschivează și au senzația că își pierd vremea cu anumite frământări.

Peștii plâng în situații de criză. Își elimină emoțiile și se purifică. Bineînțeles, că lângă ei vor avea mereu o carte de rugăciuni sau o icoană ca să depășească momentele mai neplăcute.

ADVERTISEMENT
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua...
Anul 2023, cel mai călduros an din istorie. Avertismentul specialiştilor: temperaturile vor continua să crească în urma încălzirii globale
“A jurat în fața mea și a copiilor!” Vedeta a decis să vorbească,...
“A jurat în fața mea și a copiilor!” Vedeta a decis să vorbească, după divorțul dureros: “M-a umilit ca femeie și ca mamă!”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
S-au ales noii bucătari de la Chefi la Cuțite! Antena 1 a făcut...
S-au ales noii bucătari de la Chefi la Cuțite! Antena 1 a făcut anunțul mult așteptat de către fanii emisiunii
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
HBO Max atacă cu cel mai așteptat film din 2023, în războiul cu...
HBO Max atacă cu cel mai așteptat film din 2023, în războiul cu Netflix
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile: „Situația a fost absolut penibilă și...„
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Ce s-a întâmplat cu românca sărutată de Michael Jackson la București, în ’92?
Ce s-a întâmplat cu românca sărutată de Michael Jackson la București, în ’92?