Life

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2022. Schimbări importante pentru Săgetător

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2022. Se anunță schimbări pentru unii nativi, în timp ce alții vor avea parte de vești bune în plan sentimental.
30.01.2022 | 16:54
Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2022 Schimbari importante pentru Sagetator
Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2022. Ce anunță atrele pentru fiecare zodie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, horoscopul lunii februarie 2022. Unele zodii sunt favorizate de astre din mai multe puncte de vedere.

Nativii care au rămas cu o datorie karmică neachitată până pe 31 decembrie 2021, atunci “luna februarie va tage linie”, potrivit numerologului.

ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici pentru luna februarie 2022. Mai mulți nativi au noroc în plan amoros

Berbec

Acești nativi au parte de vești bune în plan emoțional. Femeile Berbec sunt gata de o nouă relație sentimentală, dar să lase deoparte sentimentele vechi care au legat-o într-o relație monotonă. Trebuie să facă o schimbare majoră în relaționare, dar și în alimentație și stil de viață. Au tendința de a ieși undeva pentru a întâmpina oportunitățile.

Taur

Au parte de iubire, noroc și putere decizională în luna februarie. Nu se mai gândesc la sentimente, ci preferă să acționeze obiectiv în interesul lor. Astrele anunță succes pentru Tauri atunci când vine vorba de relații. Urmează o lună a deciziilor și vor încerca să găsească un echilibru la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Apar numeroase oportunități în plan personal. Gemenii își vor pune planurile în aplicare în cea de-a doua lună din an. Fac tot posibilul să scape de relațiile toxice, din cauza cărora nu pot evolua. Trebuie să aibă grijă de cei dragi, pentru că familia îi va susține mereu, indiferent de nevoile pe care le au.

Rac

La începutul lui februarie apar probleme minore în plan personal, dar se vor rezolva în a doua parte a lunii. Încep să se schimbe grupurile de prieteni din viața Racilor, care realizează că multe persoane nu au ce căuta în viața lor. Vor să scape de oamenii toxici. Cei care nu sunt într-o relație au șanse mari să-și întâlnească jumătatea în a doua parte a lunii.

ADVERTISEMENT

Leu

Primesc mai multe sfaturi din punct de vedere personal și profesional. În prima parte a lunii februarie vor fi afectați în plan personal. Nu este o perioadă bună pentru tranzacții, pe care ar trebui să le lase pentru luna următoare. Trebuie să analizeze bine toate deciziile, inclusiv cele din relația de cuplu. Nimeni nu trebuie să-i influențeze.

Fecioară

Fecioarele vor găsi noi modalități e a-și dezvolta relații armonioase în februarie, care vor fi mai mult cu persoanele de sex opus. Au tendința de a-i ajuta pe cei răniți. Este o perioadă bună pentru a începe o nouă relație sentimentală. Își lasă chiar și jobul în plan secund pentru a se concentra pe viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Balanță

În februarie, Balanțele se întâlnesc cu prietenii pe care nu i-au văzut de mult timp. E momentul perfect pentru ca cei care nu s-a așezat la casa lor să-și întemeieze un cămin și să se logodească. Dacă au tensiuni de mai mulți ani, este o lună în care trebuie să ia decizii în acest sens.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion încep să-și pună ordine în viață în februarie. Dacă vor reuși să realizeze ceea ce-și propun până la jumătatea lunii, vor avea destulă energie pentru a continua să facă lucrurile în acest ritm alert. Nu vor să se lase duși de val, să ia decizii impulsive. Pun piciorul în prag.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de mai multe schimbări importante în februarie, lucru care i-ar putea debusola. Va folosi arta manipulării. E momentul să aibă mai multă grijă de ei, dar și de persoana de lângă ei. Trebuie să facă mai multe lucruri pozitive.

Capricorn

Trebuie să ia decizii grele în plan personal în februarie, fie că vor sau nu. Vor fi luați la întrebări de oamenii toxici, oameni de care vor să scape. E cazul să ia o decizie importantă, pe care nu au luat-o în decembrie.

Vărsător

Acești nativi vor să scape de lucrurile care le fac rău. Simt nevoia să-și pună ordine în gânduri și au nevoie de cineva care să-i conducă, de un lider care să le dea sugestii. E important să scape de gândurile negative.

Pești

Peștii trebuie să învețe să ceară ajutorul în luna februarie, nu trebuie să se descurce mereu singuri. Ar trebui să facă alegeri cu inima și cu mintea.

ADVERTISEMENT