News

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Florii 2019. Zodia care câștigă pe toate planurile

17.04.2019 | 17:58
Horoscop Mihai Voropchievici pentru Florii 2019 Zodia care castiga pe toate planurile

Mihai Voropchievici indică zodiacul pentru ziua de Florii, conform kfetele.ro.  Astrologul arată faptul că natviii născuți în zodia gemeni vor găsi dragostea adevărată și extrem de pasională, așa cum ar fi vrut. Racii vor avea de câștigat pe toate planurile, dar trebuie să fie cu ochii în patru pentru a putea vedea exact oportunitățile. Află cum îți va merge în ziua de Florii în funcție de zodia ta! Ești norocos sau ai parte de o zi tristă?

Horoscop Mihai Voropchivici pentru Florii 2019

Mihai Voropchievici arată care sunt zodiile care au o zi frumoasă în ziua de Florii. Numerologul cunoscut a prezentat ce spun astrele în cursul zilei de sâmbătă la „Adevăruri Ascunse”.  Unele zodii au parte de o perioadă grea tocmai ca să învețe să se bucure într-adevăr de reușite.

“Orice revenire e, probabil, o iluzie, chiar dacă o dorim cu tot dinadinsul. Nu mergem decât înainte. Nu se poate lua nimic de la capăt, nu mergem decât înainte, doar asupra viitorului putem interveni. Să nu uiţi că orice aşteptare e provizorie, chiar dacă durează toată viaţa.”

Mihai Voropchievici indică horoscopul pentru Florii
Mihai Voropchievici indică horoscopul pentru Florii

Berbec

Berbecii vor trebui să schimbe puțin tactica în ziua de Florii. Ei nu trebuie să mai meargă pe aceeași axă. Trebuie să înțeleagă faptul că nu mereu varianta lui e cea mai bună și că atunci când simt că ceva nu este bun trebuie schimbat.

Taur

Taurii au parte de o perioadă în care vor intra în grația tuturor. Cineva se gândește extrem de mult la tine și îți va trimite un cadou minunat pe care îl vei adora de-a dreptul.

Gemeni

Gemenii, chiar și în ziua de Florii, sunt puși pe căutări. Au șanse extrem de mari să își găsească dragosteași. Se apre că se va încheia cu căsnicie sau o relație de lungă durată. Ai găsit persoana potrivită!

Rac

Racii au parte de câștiguri pe toate planurile! Ei sunt bine în privința: sănătății, banilor, dragostei, carierei și profitului. N-ai de ce să-ți faci griji.

Leu

Leii trebuie să aibă în vedere o perioadă cu multe coborășuri. O serie de schimbări majore în bine vor veni exact după aceasta. De Florii încearcă să te bucuri și să te relaxezi.

Fecioară

Fecioarele sunt extrem de secretoase în ziua de Florii. Anumite secrete vor ieși la iveală cu ajutorul unei forțe divine. Fii atent la ce te înconjoară și lucrează mai mult la ceea ce ai în interior.

Balanță

Balanțele au nevoie să dăruiască mult și au nevoie de iubire i afecțiune multă. Simți că este momentul pentru a împărtăși anumite lucruri.

Scorpion

Viitorul arată foarte bine! Ai o discuție cu o persoană apropiată care a trecut prin multe și care te va ajuta să iei cele mai bune decizii pentru evoluția ta.

Săgetător

Ai multe de învăţat de la cei cu care intri azi în contact, dar ţine minte informaţiile pe care le oferă aceştia. Într-o zi le vei transmite şi tu mai departe celor care au nevoie de ele.

Capricorn

Începi ziua cu niște rezultate aflate. Ți se va lua o piatră de pe suflet când vei afla că totul a decurs cum trebuie. Este momentul să te bucuri.

Vărsător

Dacă ţi s-ar oferi toate pe tavă, nu ai mai şti să le preţuieşti atunci când le vei căpăta, ca atare priveşte aceste piedici de pe parcurs drept preţul ce se cere plătit pentru răsplata pe care o vei obţine. Nu te descuraja!

Pești

Peștii nu au parte de o atmosferă prea plăcută acasă. Ți se recomandă să nu păstrezi în tine ce te apasă. Comunică mult și te vei simți mai bine.