Life

Horoscop Mihai Voropchievici pentru primăvara 2022. Vești bune pentru Fecioară și Pești

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul pentru primăvara anului 2022, care vine cu vești bune și schimbări profesionale pentru nativi. Unii se pot îndrăgosti.
20.03.2022 | 14:13
Horoscop Mihai Voropchievici pentru primavara 2022 Vesti bune pentru Fecioara si Pesti
Mihai Voropchievici: horoscop pentru primăvara 2022. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru primăvara anului 2022, la Antena 3. Numerologul anunță surprize pentru nativi atât în plan personal, cât și profesional.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru primăvara anului 2022

Berbec

Acești nativi găsesc dragostea în această primăvară. Au parte de diverse situații și sunt nevoiți să facă anumite schimbări. Trebuie să socializeze mai mult și să se adapteze într-un colectiv, să nu mai fie singuratici. Este important să muncească din greu pentru a depăși provocările ce vor urma. În plus, trebuie să e adapteze și la cererile celorlalți. Martie este luna lor norocoasă din punct de vedere profesional și emoțional, când apar schimbări radicale.

ADVERTISEMENT

Taur

Au parte de o schimbare majoră în această primăvară și ar trebui să-și scoată talentele la suprafață. Sunt șanse să găsească o persoană care să le placă și care îi va ajuta. Cele mai mari schimbări vor fi în aprilie și vor fi și surprize în plan financiar.

Gemeni

Își găsesc a doua jumătate în această primăvară, au multă energie, îi atrag pe cei din jur și știu ă se facă plăcuți. Au succes în carieră și știu când să-și afirme calitățile. Prind oportunități care îi ajută să-și etaleze abilitățile. Pot începe o afacere sau un proiect care să le aducă câștiguri suplimentare. Cele mai multe surprize financiare vin în mai.

ADVERTISEMENT

Rac

Riscă mult și au parte de evenimente neașteptate, mai ales la job. Le plac schimbările atâta timp cât altcineva nu-i forțează să le facă. Primesc oferte, iau o decizie importantă și își pot schimba jobul. în aprilie au parte de dragoste și de momente speciale.

Leu

Nativii Leu se bucură de mai multă stabilitate în plan personal, dar și financiar. Au șansa să-și îndeplinească niște visuri importante, dar nu trebuie să renunțe la principiile lor. În mai vin surprize în plan financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Aceste semne zodiacale se vor bucura de o primăvară bună, cu fericire atât acasă, în familie, cât și la locul de muncă. Vor avea parte de schimbări la job și se adaptează foarte bine la orice. Fac bani în continuare, dar pun mai multă pasiune. Aprilie este o lună cu noroc pentru el atunci când vine vorba de bani.

Balanță

Balanțele care nu au o relație au șansa de a cunoaște pe cineva în această primăvară, lucru care le schimbă complet planurile. Le merge bine la job și au parte de câștiguri financiare. Își îndeplinesc cel mai important vis, acela de a avea bani și dragoste. Niște situații neașteptate îi fac să devină mai puternici și atrăgători. Surprizele vin în mai.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Acești nativi organizează vacanțe în această primăvară, dar vor petrece și timp alături de familie, mai ales în mijlocul naturii. S-ar putea ca persoana iubită să decidă să treacă la nivelul următor al relației. u tendința de a face cheltuieli mai mari, dar bugetul lor nu va fi afectat. Luna martie este cea mai norocoasă pentru ei și vor fi surprize și din punct de vedere financiar. 

Săgetător

Au noroc la bani, își scot la iveală talentul și nu se tem să facă primul pas. O persoană schimbă totul pentru Săgetători, care le arată o altă viață și o altă atitudine. Pot apărea probleme în carieră, dar cu timpul pot deveni avantaje. Surprizele în plan financiar pot veni în aprilie.

Capricorn

Cu ajutorul diferitelor trucuri ajung mai rapid la succes și se bucură de o perioadă bună din viața lor, fără probleme serioase. Sunt stabili din punct de vedere emoțional, evită extremitățile. Sunt șanse să-și schimbe jobul sau să desfășoare o nouă activitate care le-aer putea aduce venituri. Luna cea mai norocoasă pentru bani este mai.

Vărsător

Lasă în urmă trecutul, vor un nou început și sunt mai curajoși. Fac câteva schimbări în carieră. Le place să aibă prestanță și nu au motive de îngrijorare în legătură cu banii. Trebuie să știe când să spună cuvântul potrivit. Aprilie este luna lor norocoasă.

Pești

Peștii caută întotdeauna să se implice în situații dificile, evoluează în plan profesional și le demonstrează tuturor că pot reuși prin muncă. Se pot îndrăgosti și pot avea relații serioase și de durată. În mai se bucură se surprize în viața sentimentală, dar și în plan financiar.

ADVERTISEMENT