Life

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Care este scopul în viață al fiecărei zodii

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Află care este scopul în viață al fiecărei zodii.
24.09.2021 | 19:29
Horoscop Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru Care este scopul in viata al fiecarei zodii
Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Care este scopul în viață al fiecărei zodii. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, cei doi au dezvăluit care este scopul în viață al fiecărei zodii.

Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Care este scopul în viață al fiecărei zodii

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit care este scopul în viață pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. În timp ce zodiile de foc sunt inițiatori, cele de pământ trebuie să se gândească mai mult la sine.

ADVERTISEMENT

Totodată, zodiile de aer au standarde ridicate, iar cele de apă se bazează mai mult pe intuiție.

Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Acești nativi „agită mereu spiritele”, sunt inițiatori și nu stau niciodată degeaba. Nu se plictisesc niciodată și preferă să acționeze decât să vorbească.

Berbecul are scopul de a-i ajuta pe ceilalți să îi scoată din zona de confort. Nativii acestui semn nu au stare decât în momentele în care sunt bolnavi, sunt încăpățânați și agitați, iar ceilalți îi consideră egoiști. Simt când cei din jurul lor au nevoie de curaj sau de ajutor.

ADVERTISEMENT

Inspirația este menirea Leului. Aceste zodii vor avea întotdeauna oameni care să îi admire și care să fie inspirați de Leu. De altfel, Leul reprezintă un model pentru ceilalți, o muză. Scopul lor este să fie lideri, să-i ajute pe ceilalți să-și găsească drumul în viață și să își rezolve problemele. Este și un mentor motivațional.

Săgetătorilor le place să vadă lumea încă de când se nasc și până ajung la maturitate, astfel că scopul lor este călătoria. Nu le place să stea într-un singur loc, preferă să socializeze, să studieze și să viziteze în scopul cunoașterii. Le place să povestească experiențele pe care le-au avut, să împartă bucuriile trăite.

ADVERTISEMENT

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Aceste zodii trebuie să învețe să se gândească și la ele, să nu muncească încontinuu și să nu uite să se relaxeze și să se bucure de viață, altfel acesta va trece pe lângă ei. Se bucură mai degrabă de ceea ce au făcut pentru alții decât de ce au făcut pentru ei, însă trebuie să existe o limită.

Taurii trebuie să fie conștienți că ar fi bine să se gândească mai mult la ei. În general, acești nativi muncesc foarte mult și nu prea au timp de ei. Sunt conservatori, dar nu ar trebui să le fie frică să depășească limitele. Scopul Taurilor este acela de a medita.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt pasionale, dar acea pasiune este greu de descoperit pentru că nativii acestei zodii au ceva ascuns. Sunt sfioase, nu comunică și nu transmit, iar cei din jur trebuie să ghicească ceea ce spun. Menirea lor este să pună accent pe pasiune și să o și transmită.

Nativul Capricorn este făcut să fie antreprenor, își dorește să fie propriul lui șef de la o anumită vârstă, să muncească doar pentru el. Au mult curaj, dar sunt altruiști, iar scopul lor este să facă ceva pentru alții, pentru că se simt mai bine decât atunci când fac ceva pentru ei.

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Aceste zodii sunt foarte diferite și este greu de găsit un punct comun între ele. Standardele lor sunt ridicate, mereu vor mai mult și își doresc să fie unice, dar și să le fie bine celorlalți.

Gemenii comentează oamenii și scopul lor este să-i aducă pe aceștia la un loc. Acești nativi au acel dar de a-i ajuta pe ceilalți să se împrietenească. Sunt gazdele perfecte și adoră să petreacă timp cu cei dragi, să socializeze, să iasă în evidență și să vorbească cu și despre oameni.

Scopul Balanțelor este să de autodepășească, să devină mai bune din orice punct de vedere. Le place să-i încurajeze pe cei din jur să-și depășească limitele. Din acest motiv, aceste zodii ar putea fi perfecte dacă ar ocupa funcția de manager.

Vărsătorii schimbă oamenii indiferent de carieră și gândesc diferit decât cei din jurul lor. Opiniile lor sunt întotdeauna în contradictoriu cu cele ale altor persoane. Își doresc să schimbe oamenii la modul în care acționează sau să schimbe comportamentele lor.

Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești)

Acești nativi se bazează pe intuiție și gândesc cu sufletul, se ancorează unde este nevoie și nimeni nu-i poate opri atunci când își pun ceva în minte.

Racul este acel nativ care sare mereu în ajutorul celorlalți, scopul lu fiind prietenia. Fac adesea activități de voluntariat și au menirea de a-i lua pe ceilalți sub „aripa” lor pentru a-i ajuta. Este acea persoană care poate transforma un lucru mărunt în ceva măreț.

Scorpionul este făcut pentru a trezi emoții în oamenii din jur. Acești nativi au scopul de a-i ajuta pe ceilalți să își exprime emoțiile, să fie „ghidul lor spiritual”. Ei consideră că dacă dragostea nu este trăită cu emoție, atunci e trăită degeaba.

Peștii sunt mereu suflete tinere, copii, indiferent de vârsta lor reală. Menirea lor este aceea de a face artă, pun suflet în tot ceea ce fac și știu cum să îmbrace o formă. Ei trebuie să-și urmeze calea, chiar dacă sunt descurajați de alte persoane.

ADVERTISEMENT