Life

Horoscop realizat de Minerva pentru perioada următoare. Cine are noroc cu carul

Horoscop realizat de Minerva pentru următoarele zile: mai multe zodii sunt în pragul unor schimbări semnificative. Unele dintre ele au noroc uriaș în tot ce își propun.
10.11.2021 | 17:29
Horoscop realizat de Minerva pentru perioada urmatoare Cine are noroc cu carul
Horoscop realizat de Minerva. Foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Potrivit unui horoscop realizat de Minerva, până duminică, 14 noiembrie, mai multe semne zodiacale vor avea parte de momente extrem de interesante.

Mulți nativi se află în calea unor transformări uluitoare, atât din punct de vedere profesional cât și sentimental.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să fie atenți la ce spun și cum spun în următoarele 2 săptămâni. Soarele din Scorpion îi pun în direct cu sentimentele lor. Nu se vor pierde, doar că trebuie să fie atenți la reacțiile celor din jurul lor.

Horoscop realizat de Minerva pentru următoarele zile

Taurii se întâlnesc cu parteneri de afaceri care îi calcă pe nervi. Își fac planuri deja pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. Vor avea de câștigat dacă își propun să călătorească.

ADVERTISEMENT

Gemenii participă la evenimente sociale ce îi pun în contact cu oameni. Cu mintea lor rapidă și agilă vor câștiga mult din anumite conversații.

Racii își stabilizează relațiile. Folosesc energia creativă a lui Mercur în Scorpion pentru a pătrund mai mult în sufletul lor. Vor afla mai multe despre ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Leii sunt încurajați să fie mai productivi, mai relaxați. Se vor înțelege de minune cu colegii, datorită lui Mercur. Pot apărea dispute înainte de sărbători cu persoane la care țin foarte mult.

Fecioarele vor avea senzație că sunt singurii din casă care fac ceva. Se vor simți mai bine dacă se vor îngriji de ceea ce au de făcut. Se vor răsfăța destul de mult. Joi și vineri poate veni cu romantism pentru ele.

ADVERTISEMENT

Balanțele pot participa la un eveniment important în familie. Mulți se gândesc la căsătorie sau la a face un copil.

Vărsătorii pot deveni scriitori

Scorpionii sunt nerăbdători să revadă anumite persoane. Inteligența lor vor deveni importante pentru Venus în Capricorn și în sectorul comunicării unde va rămâne până la sfârșitul anului.

Săgetătorii au conversații fascinante cu anumite persoane. Pe măsură ce vin sărbătorile, vor cheltui mai mulți bani decât de obicei.

Capricornii pot face impresie grozavă. Cu Venus în semnul lor, au un moment minunat pentru inițierea unor noi relații de prietenie. O zi de spa nu le-ar face rău.

Vărsătorii simt dorința de a scrie ceva. Nu le lipsește deloc imaginația. E bine să nu se gândească prea serios dacă sunt sau nu priceput să devină scriitori.

Peștii spun lucrurile cu voce tare. E bine să spună tot ce au în minte. Vor fi susținuți astral în a-și susține ideile fără să îi șocheze pe oameni.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

ADVERTISEMENT
Tags: