Life

Horoscop special realizat de Minerva. Ce îi așteaptă pe bărbații zodiacului în anul 2022

Astrologul Minerva a realizat un horoscop special pentru bărbații zodiacului. Ce surprize aduce anul 2022 pentru bărbații născuți în Leu, Scorpion sau Pești?
07.12.2021 | 17:25
Horoscop special realizat de Minerva Ce ii asteapta pe barbatii zodiacului in anul 2022
Horoscop realizat de Minerva pentru bărbații zodiacului: previziuni pentru anul 2022. Foto: româniatv.net/ Pinterest
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de astrologul Minerva pentru anul 2022 este unul plin de surprize. Gabriela Dima, pe numele ei real, a făcut câteva previziuni pentru bărbații zodiacului.

Află din rândurile de mai jos cum va fi noul an pentru bărbații născuți în cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Bărbații Berbec vor avea un 2022 frumos și interesant. După unele schimbări importante, vor simți stabilitate în multe domenii ale vieții. Vor experimenta un val de energie extraordinară, o creștere a abilităților intelectuale.

Horoscop realizat de Minerva pentru anul 2022: previziuni pentru bărbații zodiacului

Taurii au o perioadă fructuoasă. În primăvară vor face posibile rezolvări inteligente ale unor probleme legate de prietenii apropiați. Bărbații Taur își vor îndeplini un mare vis. Cele mai bune luni sunt iunie, iulie și august.

ADVERTISEMENT

Bărbații Gemeni pot avea sentimente de incertitudine cu privire la viitorul lor. Abia în primăvară lucrurile se mai nuanțează. Unele proiecte pot rămâne și în 2022 vise neîndeplinite.

Racii trebuie să devină mai activi. Lenea le dă târcoale și îi poate încurca. În primăvară, situația se va schimba. Se vor mișca mai mult, vor comunica mai mult. Trebuie să evite triunghiurile amoroase, căci sunt extrem de periculoase. Vara va fi dinamică.

ADVERTISEMENT

Leii nu vor avea dificultăți în lunile de iarnă, ba chiar vor avea responsabilități mai puține la muncă. Casa le va fi plină de prieteni. Nativii de foc care nu sunt implicați într-o relație își vor umple singurătatea lângă cineva la fel de romantic și de focoasă ca ei.

Bărbații născuți în zodia Fecioară vor fi în centrul atenției prietenilor și colegilor. Vor participa la tot mai multe petreceri. Cei singuri vor avea o întâlnire fascinantă. În primăvară vor fi asaltați de cei care vor să le ceară ajutorul și vor ajuta pe toți cei care au nevoie de ei. Ar fi bine să nu uite de propriile interese.

ADVERTISEMENT

Bărbații Pești au un an dificil

Bărbații Balanță vor fi într-o fază în care vor simți nevoia să-și reorienteze activitatea. Vor vrea să facă altceva decât au făcut până acum. 2022 e un an plin de schimbări.

Scorpionii vor fi nevoiți să întrerupă relațiile cu persoanele ale căror opinii au avut un impact negativ asupra lor. A doua jumătate a anului se va dovedi fructuoasă și plină de evenimente.

Săgetătorii au foarte mult de muncă. Absența unei companii pe termen lung nu le va permite să se relaxeze și să se bucure de viață. Ar fi bine să nu acumuleze nemulțumiri. Trebuie să se scape de anumite răspunderi care le distrag atenția.

Capricornii se pot implica în aventuri neobișnuite și schimbări la scară mare. Pot apărea din cauza asta multe conflicte în familie.

Vărsătorii profită de energia lui Jupiter din Berbec. Vor găsi o cale și vor ieși dintr-o situație dificilă. Unii dintre ei pot fi promovați, alții vor schimba radical domeniul de activitate și nu vor pierde.

Peștii trebuie să fie atenți la orice întreprind în afaceri sau orice fac cu banii. Pot fi foarte epuizați. Eforturile de primăvară ale lui Venus îi vor afecta, căci toată energia lor se canalizează pe muncă. Vara nu adaugă nimic nou relațiilor lor.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

 

ADVERTISEMENT