News

Horoscop Minerva. Ce înseamnă Luna Nouă din Rac și cum afectează fiecare zodie în parte

02.05.2019 | 15:30
Horoscop Minerva Ce inseamna Luna Noua din Rac si cum afecteaza fiecare zodie in parte

Pe 5 mai are loc o Lună nouă în Rac, iar acest fenomen astrologic își va pune amprenta asupra tuturor. Astrologul Minerva susține că este o etapă importantă care începe din data de 5 mai 2019, iar principala zodie care are parte de momente interesante este chiar nativul Rac. În general, Luna Nouă vine cu noi începuturi, cu o reîmprospătare a vieții.

Luna Nouă se produce o dată la 28 de zile și, în general, vine cu șansele noilor începuturi, indiferent de domeniu. Luna Nouă afectează fiecare semn zodiacal în parte în cele 12 luni din an, iar cea care are loc acum, la începutul lunii mai, marchează traiectoriile noastre viitoare până la debutul verii.

Horoscop Minerva la Lună Nouă: Aventuri, dezamăgiri, iubire și multe etape noi

Berbec

Nativii Berbec vor simți pe pielea lor ce înseamnă să fie într-o permanentă aventură. Este vorba în special despre aceia care călătoresc sau urmează tot felul de cursuri, menționează Minerva pentru huff.ro. Mai mult, Berbecii se vor apleca mai mult asupra laturii spirituale ale vieții, căci le vor veni foarte multe idei interesante în luna mai.

Taur

Taurii sunt mai degrabă influențați de Luna Plină din 18 mai decât de fenomenul de pe 5 mai. Mai exact, acești nativi de pământ vor fi foarte ocupați, se vor înconjura de prieteni și nu e deloc exclus să primească multe cadouri în perioada aceasta. Taurii devin mai romantici, mai atenți cu persoana iubită, mai ascultători.

Luna Nouă are loc pe 5 mai

Luna Nouă trezește nevoia Gemenilor de a-și dovedi afecțiunea

Gemeni

Gemenii vor simți nevoia de a fi cât mai afectuoși cu partenerii de viață, riscând să îi sufoce. Li se recomandă să fie puțini mai ponderați, chiar dacă Luna Nouă le aduce acest suflu al dragostei care îi poate face să exagereze anumite gesturi, oricât de bine intenționate ar fi ele în raport cu persoana dragă.

Rac

Racii au ocazia să găsească echilibrul perfect între util și plăcut. Acești nativi au de multe ori probleme în a face un melanj perfect între sarcinile de serviciu și propriile plăceri. Mai mult de atât, din 5 mai au oportunități unice de a călători în locuri minunate, iar asta îi poate ajuta să vadă lucrurile cu alți ochi.

Leu

Și Leii sunt mai degrabă avantajați de Luna Plină din 18 mai decât de Luna Nouă din 5 mai. Atunci ei vor fi nevoiți să își dovedească adevăratele capacități, să nu le fie teamă să își arate talentele și să devină, deci, într-un singur cuvânt, ambițioși. Nu trebuie să își piardă niciodată încrederea în ei.

Fecioară

Luna Nouă aduce strălucire și lumină în viețile Fecioarelor, chiar imediat după seara de 5 mai. Apoi, pe 7 mai, Mercur din Taur le va trezi pofta de vacanță și le va aduce multe surprize în acest sens. Fecioarele sunt încurajate să iasă mai mult în oraș, să socializeze, să facă un slalom prin toate întâlnirile de la sfârșit de săptămână.

Balanță

Dacă până acum s-au plâns că lucrurile nu funcționează la parametri normali, luna nouă din 5 mai le va aduce șansa începerii unui proiect nou, o șansă de neratat. Balanțele care au deja afaceri pot lansa, de ce nu, un produs nou în domeniul în care activează. Pot da lovitura, așadar, din punct de vedere financiar.

Scorpion

Scorpionii sunt încurajați de Luna Nouă din 5 mai să preia inițiativa în proiecte-cheie de care depinde bunăstarea și imaginea lor. Trebuie să planifice cu mare atenție cheltuielile de la sfârșit de săptămână, mai ales că e o perioadă bună pentru refacerea bugetelor. Scorpionii au parte de multe surprize în perioada asta.

Săgetător

Săgetătorii au ocazia, odată cu Luna Nouă, să își restabilească prioritățile pentru următoarea perioadă. Pot face schimbări esențiale care îi vor ajuta să o ducă mai bine. Astrologul Minerva îi recomandă pe aceștia să își facă o listă cu toate lucrurile pe care speră să le facă în perioada imediat următoare zilei de 5 mai.

Capricorn

Capricornii sunt avertizați să fie mai atenți la sănătate, să nu o neglijeze, scrie huff.ro. Aceștia sunt încurajați să se apuce de sport sau să continue mersul la sală, căci prin transpirație elimină toate toxinele din organism și se revitalizează. Se știe că pentru a fi eficienți e nevoie să avem bateriile încărcate.

Vărsător

Întâlnirile cu prietenii vor fi tot mai frecvente, iar Luna Nouă îi ajută să inițieze proiecte noi, de ce nu, poate chiar afaceri cu cei apropiați. Nu vor lipsi frustrările și întârzierile, însă asta nu trebuie să îi deranjeze absolut deloc. Au de făcut multe lucruri pentru a se simți complet satisfăcuți, de definitivat multe munci.

Pești

Pentru Pești, Luna Nouă poate veni cu o funcție importantă poate chiar în domeniu public. Trebuie să lase loc noului nu doar în viața lor personală, de zi cu zi, ci și în carieră.